Lastesaate produtsent Tõnu Paavo põhjustas 1997. aasta jõululaupäeval kahe inimese surmaga lõppenud liiklusõnnetuse Tallinna-Narva maantee 33. kilomeetril. Paavo juhitud Nissan kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku Ford Sierra ja Mazdaga. Avariis hukkusid Ford Sierrat juhtinud 37-aastane Valeri ja Mazda juhi 5-aastane tütar Helina.

Prokurör nõudis telemehele nelja-aastast vabadusekaotust kinnises vanglas, kuid kohus karistas teda vaid kolmeaastase vabadusekaotusega tingimisi kolmeaastase katseajaga ning määras mehe kriminaalhooldaja järelevalve alla kolmeks aastaks. Lisaks võttis kohus Paavolt ära mootorsõiduki juhtimise õiguse kolmeks aastaks.

Loosaare süüdistus

Sel nädalal jõudis avalikkuse ette info, et põhja ringkonnaprokuratuur on esitanud tuntud muusikule, näitlejale ja õhtujuhile Venno Loosaarele süüdistuse alaealise väärkohtlemises.

Süüdistuse järgi pani Loosaar toime ühe kuriteoepisoodi, mis seisnes selles, et ta hõõrus nooremat kui 10-aastast tüdrukut läbi riiete suguelundite piirkonnast, samuti leiti tema valdusest 19 fotot ja 4 videot lapspornoga.

"Loomulikult olen ma oma oma tuttavate tütrega, nii nagu veel tuhandete Eestimaa lastega mänginud, kuid mitte kunagi ja mitte kedagi väärkoheldud. Olen ise kahe täisealise tütre ning kahe alaealise poja isa ning oleme perega šokis, et see lugu sel moel avalikkuse ette toodi, enne kui mulle anti võimalus end kohtu ees kaitsta," ütles Loosaar pärast šokeeriva uudise avalikkuse ette tulemist pressiteates.