48-aastane Webb on ise öelnud, et heroiinisõltuvus röövis talt kõik. Peale kopsaka summa pärimist kulutas naine mingil perioodil iga päev lausa 600 naela. Ta ostis narkootikume nii endale kui ka sõpradele, kes vaevlesid sõltuvusainete küüsis. Naise enda sõnul hakkas ta narkootikume tarbima, sest tal oli närvivapustus.

Lorna Webb räägib, et tal oli raske lapsepõlv. Ta adopteeriti, kui ta vanemad surid. Veerand miljonit naela sai ta oma kasuisalt. Naine ise aga arvab, et tema lapsepõlv oli kohutav. Kui Webb sai kopsaka päranduse, oli ta juba narkootikumide küüsis. Selleks ajaks olid müüdud juba tema elukohad ja ta ööbis erinevate sõprade pool.

Naise sõnul üritas ta peale päranduse saamist üürida ka elamist, kuid vaatamata kopsakale summale pangas, ei soovinud keegi talle eluaset üürida. Niisiis kulutas Webb peamiselt oma raha narkootikumidele ja ostis neid lahkelt ka kõikidele oma sõltlastest sõpradele. Samas kahetseb Webb, et ei andnud osa raha oma tütardele, keda ta väga igatseb. Ta nendib, et ostis tüdrukutele pisikesi asju nagu ehteid ja kooliasju. “Igatsen neid väga ja mulle räägitakse, et neil läheb hästi,” ütles Lorna väljaandele Daily Mail. Oma esimese tütre sai Lorna 21-aastasena ja oma teise tütre sai ta 30-aastasena.

Tänavatel elav Lorna räägib ka sellest, et tunneb teiste saatusekaaslastega tugevat sidet, sest mõistab neid ja nende rasket saatust. “Tänaval elamine polegi nii hull. Hoiame üksteisel silma peal ja aitame teineteist, kui kellelgi on midagi vaja,” muljetab Lorna.

2012. aastal vahistati Lorna, sest kiirabi nägi ta käes nuga. Hiljem mõistis Cambridge Crown Court Lorna kaheksaks kuuks vangi, sest ta oli olnud rüseluses ühe teise naisterahvaga. Karistust võimendas ilmselt ka see, et Lorna kohta oli laekunud ka varasemaid kaebuseid seoses külmrelva omamise ja vägivallatsemisega.

Allikas: dailymail.co.uk