Deborah sattus juhuslikult peale mälestuspostitusele, kus tema tütre kurvale saatusele kaasa tunti. Kui naine oma tütre Brogani Facebooki seinal ringi vaatas, avastas ta veel mitut alarmeerivat postitust – need kõik olid kaastundeavaldused, vahendab NY Post.

"Brogani sõber kirjutas mulle, et ta tunneb mulle väga kaasa, aga ma ei saanud aru, millest jutt," sõnas tüdruku ema, mispeale ta asja lähemalt uurima asus. Sama sõber rääkis Deborah'le, et tema tütar oli eelneval õhtul autoõnnetuses surma saanud. "Sel hetkel hakkasin ma karjuma – sain aru, et mu tütar oligi surnud. Sel hetkel purunes mu süda tuhandeks killuks," rääkis naine oma elu õudsaimast hetkest.

Ent sellega asi ei päädinud – Deborah'le polnud endiselt ükski ametivõim teatanud, et tema tütrega midagi juhtus. Nõndaks helistaski naine oma kahele elusolevale tütrele, et Broganiga on midagi jubedat juhtunud.

"Me üritasime meeleheitlikult kohalikust Northamptonshire'i politseijaoskonnast midagi teada saada, aga see ei õnnestunud, sest õnnetus oli juhtunud teise jaoskonna mõjupiirkonnas, 45 miili kaugusel. Ma lihtsalt ei suutnud uskuda, et sain oma tütre surmast Facebooki kaudu teada," jagas ema oma ahastust.

Lõpuks, rohkem kui 24 tundi hiljem, teatas politseinik Thames Valley jaoskonnast, et tema tütar Brogan on surnud. Samas õnnetuses surid ka noore naise kolm sõpra Sam Jones, Nicoletta Tocco ja Sam Kay.

Brogan ja tema sõbrad olid õnnetuse hetkel tagasiteel ühelt vegan-elustiili festivalilt. Ema Deborah ei tundnud muret, et tütar telefonile ei vastanud, sest arvas, et küllap ööbib neiu mõne sõbra juures ja tuleb hommikuks koju. Samuti olid politseinikud käinud öösel Deborah' maja ukse taga, ent keegi ei ärganud koputamise peale üles.