Hiljuti avalikustatud dokumentaalis "The Nine Lives of Ozzy Osbourne" meenutas 71-aastane laulja, päeva, mil ta 1989. aastal hommikul vanglas ärkas. Väidetavalt ei mäletanud ta sekunditki eelmisest õhtust, mil üritas oma tänaseks 67-aastast abikaasat surnuks kägistada, vahendab Mirror.

Sharon meenutas, et pani tol õhtul oma kolm väikest last, Aimee, Kelly ja Jacki veidi varem magama, et siis ise rahus raamatut lugeda. Ootamatult astus aga tuppa Ozzy, kelle hoiakust Sharon oma abikaasa äragi ei tundnud. "Mul polnud aimugi, kes minu vastu, teisele poole lauda istus, aga see ei olnud minu abikaasa. Ta läks staadiumisse, kus silmadesse tuli selline omapärane helk, toas oli hämar ja ma lihtsalt justkui ei saanud temaga ühendust." meenutas naine hirmuäratavat vaatepilti.

"Ühel hetkel ütles ta lihtsalt, et on jõudnud otsusele, et ma pean surema. Ta oli rahulik, lausa väga rahulik, ja siis järsku hüppas teisele poole lauda, haaras minust kinni ja hakkas kägistama," on Sharonil kõik detailselt meeles.

"Lõpuks surus ta mu täiesti põrandale ja ma hakkasin kätega lauda kompima, kuni leidsin paanikanupu. Järgmisel hetkel oli politsei kohal." Sharoni sõnul olid vaid kolm väikest last need, mis andsid talle jõudu, et võimude saabumiseni oma ainete mõju all tegutsevale abikaasale vastu hakata.

Ozzy ise mäletab vaid, et ärkas hommikul arestimajas. "See pole just mu kõige suurem saavutus. Küsisin politseilt, et kus ma olen ja ta luges mulle ette, et John Michael Osbourne, teid süüdistatakse mõrvakatses."