Armumine tööpostil! Pea kahe aasta eest, eelmise aasta jaanuaris, lõi meedias laineid uudis sellest, et toona 57aastane arhitekt Ignar Fjuk abiellub Äripäeva ajakirjaniku Katariina Krjutškovaga, kes oli siis 24. Paar, kel vanusevaheks 33 aastat, oli viis kuud varem kihlunud. See oli armumine tööpostil – väidetavalt läks Katariina Ignariga intervjuud tegema ja usutluse käigus lahvatas armuleek!

Muusikute liit
Džässkitarrist, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia kitarriõppejõud, Viljandi Kitarrifestivali asutaja ja kunstiline juht Ain Agan (54) kosis aasta eest siinmail üheks parimaks basskitarristiks tituleeritud Mai Jõgi (25), kes kannab nüüd ka Agani nime. Mai ja Ain, kel vanusevahet 29 aastat, tutvusid tänu kitarrimängule ja on erinevate projektide raames koos muusikat loonud juba aastaid. Praegu kulub basskitarriilmas tõusvaks täheks peetava noore naise kogu jaks bändile MaiGroup.

Väärikas paar
Kunagise välisministri, ettevõtja ja kunstikoguja Jaan Manitski (71), kes pani oma rikkusele aluse ansambli ABBA finantsjuhina, naine on vandeadvokaat Anneli Urge-Manitski (42). Abikaasadel, kelle vanusevahe on 29 aastat, on kaks ühist last – üks varateismeline ja teine algkooliealine.