2014. aastal tekkis skandaal korteriühistu remonttöödega, sest maja räästaalustesse olid tekkinud pääsukeste pesad, ent tööde käigus betoneeriti räästaalune ära nii, et linnupojad jäid betooni taha lõksu.

Linnupoegade saatus liigutas paljusid inimesi, sealhulgas ka Mallukat, kes tegi lindude päästmiseks petitsiooni, võttis ühendust korteriühistu esinaisega ja pöördus ka Eesti Loomakaitse Seltsi poole.

Blogija tegi ka mitmeid postitusi, kus ta väitis, et ainuke, kes toona saanuks linnukeste elud päästa, oli kinnisvarahaldaja Nuude. "Selle taga on kaks värdjat: Anne Nuude ja see imbetsillist betoneerija," kirjutas Mallukas ühes postituses.

Nuude otsustas Malluka kohtusse kaevata ning 20 000 eurot valuraha nõuda. Nüüd teatas blogija, et õnneks nii suurt summat ta välja käima ei pea.

"Räägin siis sellest, et pääsukeste sissemüürimises minu silmis vastutav isik Anne Nuude, kes andis mind mega ammu kohtusse. Täna saime lõpliku tulemise. Anne Nuude nõudis 20 000 eurot enda solvamise eest. Välja nõuti sellest 1500, mis on nagu semi-fain. Ainult, et ma pean maksma ka nende poolsed kohtukulud, mis on 4700 eurot," teatas Mallukas.

Muidu postiivse ellusuhtumise poolest tuntud blogija tundub ka ise pärast kohtuotsuse väljakuulutamist üpris morn. "Ma korrutan endale, et kõik saab korda. Kindlasti lähipäevil mõtlen välja mingisuguse lahenduse. Mul on 30 päeva aega selle peale mõelda," lisas ta.