Kuum rokitäht TANEL PADAR (25) ütleb, et kui tema kohtuks JAMES BROWNiga (73), teeks mehele sügava kummarduse. Brown on aastaid Taneli muusikaline eeskuju. The Suni lugu «Welcome To Estonia» on ju musta maestro enda hitt «Living In America».

Padar on JB lugusid esitanud ansambliga Compromise Blue ja oma erinevate bändidega.

Tanelit võlub nimelt JB energia. Kui tal oleks võimalik maestrolt midagi küsida, ei oskaks ta seda teha — sest viimane on end piisavalt hästi muusikas väljendanud. Tanel lihtsalt kummardaks Browni ees maani.

«Mis siin ikka rääkida, Brown on Godfather of Soul,» kiidab Tanel. «Brown on poolteist tundi jutti laval ja kogu aeg käib ilge gruuvimine. Sel vanal mehel on sees tohutu pauer.»

Kuigi Brownil on turjal seitse aastakümmet, laseb ta laval ringi nagu noor indiaanlane. Padar arvab, et ka tema oleks valmis selles eas lava tallama, kui ainult energiat ja kuulajaid jätkuks. 

Brown kutsus oma Soome kontserdil lavale president Tarja Haloneni ja esitas temaga ühes pala «Sex Machine». Kellega sooviks eesti rockstaar sama lugu laulda? «Ma teeksin «Sex Machine» proua Rüütliga jangadi-jangadi, rahvariided seljas.» No on poiss!