"Kohvile ei jää" on veel ühe asja pärast eriline - nimelt on singli kaanekujundus sündinud ansambli korraldatud avalikult konkursilt, kus fännid said oma kavandeid esitada. Kuigi poisid ise tunnistavad, et ehk oli osalemise aeg natuke liiga lühike, siis laekus tegelikult rohkem ägedaid töid, kui nad oodata julgesid.

"Kui tavaliselt oleme palunud kujundused teha proffidel, siis seekord otsustasime, et tore ja huvitav oleks vaadata, milline võiks olla tulemus, kui kujundamisel proovivad kätt need, kes sellega igapäevaselt ilmselt kokku ei puutu" räägib Tanel Padar võistluse korraldamise tagamaadest.

Saabunud 22 kujunduse seast valid žürii võidutööks Katrin Parkeri kujundatud CD-kaane. "Võidutöö valisime puhtalt selle pealt, milline meie meelest kõige rohkem looga "Kohvile ei jää" haakub. Nii saamegi võitjaks kuulutada selle kujunduse, mis meile lihtsalt kõige rohkem meeldis," kommenteerib kitarrist Tarvo Valm võidutööd.

Täna hommikul sai singlit bändi Facebooki lehelt alla laadida, äkki pannakse see peagi jälle korraks üles. Kes teab? Uuri SIIT!