Tanel Padar ja ööklubikaklus

Padar pole Publiku allika väitel mitte üks vaid lugematul arvul kordadest fotograafe ja reportereid ähvardanud ning neile kallale läinud. "Üks koledamaid kordi oli Überblingenis, kui Padar ilmus esimest korda oma tollase tüdruksõbra modell Maria Portiga avalikkuse ette," meenutab allikas šokeerivat õhtut. "Nähes fotograafi, Padar ägestus ja karjus oma turvadele, et minge pekse see fotograaf vigaseks," ei jõua ta ära imestada ning nendib, et olukord lahenes alles siis, kui klubi turvamehed sekkusid.

Urmas Sõõrumaa ja Ardo Kaljuvee

Samal allikal on nii mõndagi rääkida ka ärimees Urmas Sõõrumaa ning moe- ja seltskonnafotograaf Ardo Kaljuvee vastasseisust. "Sõõrumaale ei meeldinud nimelt see, kui Ardo Kaljuvee teda pildistab ning osavate karate liigutustega virutas ta fotograafile jalaga, mille tulemusel purunes tema kaamera küljes olev välk," kõlab olukorra kirjeldus. "Sõõrumaa maksis pärast vist välgu kinni, aga ma pole kindel!"

Ott Kiivikas ja Überblingeni pidu

Jutukas allikas meenutab üht intsidenti ka enda sündmuste pagasist, kui jõumees Ott Kiivikas pidutses koos naise ja sõpradega Überblingenis ning ägestus baaris ääres fotoaparaadiga vehkija peale, kes tegelikult hoopis ilusat baaridaami pildistas. "Ülimas joobes kulturist arvas, et pildistati teda ja kargas koos musklis sõbraga mulle kallale, murdis paljaste kätega kaamera küljes oleva välgu ja viskas teise klubi otsa," meenutab ta ning lisab juurde, et pärast Kiivikas siiski tehtud kahju ka hüvitas.

Andrus Värnik jätab sõimlemise oma sõprade hooleks

"Andrus käib tihti sõpradega väljas pidu panemas, kuid talle ei meeldi, kui keegi teda pildistab," jutustab allikas viimase loo. "Mees on endale kogunud niivõrd head ja tugevad sõbrad, et ise ei lasku ta kunagi ühegi fotograafiga vestlusesse, vaid laseb seda teha oma musklis sõpradel," naerab ta. "Sõbrad lähenevad piltnikule ja füüsilisi märkusi tehes antakse mõista, et Andrusest ei tohi pilte teha."

Kallis lugeja, kas oled kunagi sattunud pealt nägema mõnd kuulustega seotud piinlikku intsidenti?