Telesarja «Padjaklubi» populaarsus hakkab võtma juba «Kättemaksukontori» mõõtmeid. Kuuldavasti on uuele TV3 hittseriaalile tekkinud sama metsikud ja kummalised fännid, kui seda on seni olnud lastemagnetil «Kättemaksukontor».

Facebookis on neli kaunist peaosatäitjat Katariina Ratasepp, Grete Klein, Kertu Moppel ja Kristel Aaslaid juba niigi uppumas sõbrakutsetesse, kuid see pole kaugeltki kõik. Kuna hiljuti avaldas üks väljaanne pildi Mustamäe kortermajast, kus seriaal kahel päeval nädalas telepurki saab, on fännide poolt nüüd ka korter välja peilitud ja ukse taga käib... igasuguseid!
Seriaali režissööri Ragne Mandri sõnul on akna ja ukse taga hiilivate fännide tulv tõesti järjest kasvanud. «Meil on väga erinevad fännid, väikestest lastest keskealiste meesteni. Ukse taga käivad noored poisid, kes küsivad asju, mis isegi trükimusta ei kannata. Meil on olnud isegi päris lõbus, kuid ma tahaks südamele panna, et ei tasu seda toredat perekonda sinna enam kollitama minna – selle nädalaga saab ka «Padjaklubi» filmimise periood läbi ja tüdrukuid sealt eest elamas paraku ei leia.»
Tegelikult elabki ju korteris tavaline perekond, kes on oma kodu ajutiselt võteteks seriaalitegelastele laenanud ja on vahel isegi kodus, kui filmimine käib...
Menuseriaal jätkab uue hooajaga juba sügisel ning kõigi eelduste kohaselt liigutakse siis ka juba uuele võtteplatsile. Kuhu? See on nüüd küll salastatud!