Vahel võib seriaalis roll sülle potsatada ka sinu enese osaluseta. Laulja Ott Lepland (27), kes küll kordagi «Padjaklubis» ekraanil ei figureerinud, kuid seriaalitegelasena saatis teisele tegelasele, blondiin Laurale (Grete Klein) flirtivaid ja ahistavaid sõnumeid, olla sellise osa pärast seriaalitegijate peale nüüd üsna karvane...

«Laura kujutas endale ette, et tal on tuntud inimestega igasuguseid suhteid,» selgitab seriaali produtsent Martin Algus. «Teadsime, et Ott on hea huumorimeelega inimene ja pakkusime talle võimalust sarjas osaleda, Ott aga keeldus, samas oli meil temast juba sarjas juttu olnud. Järgmine kord tuleb kõik palju varem üle küsida, et sellist segadust ei tekiks...»
Algus lisab, et nad said pisut liiga hilja teada, et sarjas isegi Oti nime mainida ei tohi: «Aga mõtlesime asjad pisut ümber ja tõime Leplandi asemel sarja sisse Jaan Pehki (Pehk tuli seriaalis lagedale avaldusega, et hoopis tema saatis Laurale Oti nime alt sõnumeid – toim.) Ta tuli ja nautis seda halenaljakat seika väga. Palume Otilt veelkord vabandust, et tema selja taga nii tegime. Siiani kripeldab, et luba saamata teda sel moel kasutasime.»
Ott ütleb aga, et tal polnud tema nähtamatu rolli vastu vähimatki! «Mul oli lihtsalt õudselt kiire ja see oli põhjus, miks mind ekraanil näoga näha polnud. Ilmselt on mind valesti mõistetud, sest pahane pole ma selle osa peale kohe mitte kindlasti. Nali mulle meeldib,» kinnitab Ott.
Muhe ja pehme Pehk võttis seekord löögi enda peale, «Padjaklubi» seiklused jätkuvad aga juba septembri keskpaigast!