Reedene päev möödus kohalike staaride jaoks suuresti rahvusvahelist teatripäeva tähistades. Kuna teatrilavad ja muud meelelahutusasutused on koroona tõttu kinni, siis jagasid meie teatrilavadel säranud talendikad tähed oma varasemaid kogemusi.

Kethi Uibomägi

Laulja jagas tänase teatripäeva puhul oma esimest kogemust muusikalis, mis oli 2012. aastal mänginud "Grease".

Hanna-Liina Võsa

Muusikalinäitleja loodab, et praegune kriisiolukord saab varsti läbi ning tervitab endised ja praeguseid lavapartnereid.

Reet Härmat

Iluguru on tänulik, et emake Maa saab natuke inimtegevusest puhata.

Metsakutsu

Räppar, kelle pärisnimi on Rainer Olbri, sai täna maha viimase tööpäevaga disainerina."Imelik aasta, imelik viimane tööpäev, imelik kontor. Kõik on imelik."

Tanja Mihhailova-Saar

Laulja näitas teatripäeva puhul enda mitut nägu, millega ta aastate jooksul laval käinud.

Rasmus Rändvee

Muusik juba ootab, millal saab motikale hääled sisse lüüa.

Briti kuninglik pere

Cornwalli hertsoginna Camilla Parker Bowles pidas tähtsa kõne. "See on raske aeg meile kõigile, kui me peame kodus püsima. Aga mõne jaoks on kodus raske olla, kuna see on ohtlik. Ma saan vaid ette kujutada, kui raske see võib olla sulle ja su perekonnale."

Kevin Hart

Näitleja ja koomik tänab oma äripartnereid, kes aitavad sellel raskel ajal inimesi, kes ei saa ega tohi oma kodust lahkuda.

Mariah Carey

Diiva võtab oma sünnipäeva lauldes vastu.

Eminem

Valge räppar teeb agaralt tööd, et juba peagi uue muusikaga fänne üllatada.

Chance the Rapper

Ka koos nubluga pildi peale mahtunud räppar esines hommikul vara televisioonis. Stuudios elasid talle kaasa 2500 fänni, kes said räppari tänusõnade osaliseks.