"Viimane kord Ameerikas tööreisil käies tutvusin toredate inimestega, kes teadsid, kui väga mulle telemaailm meeldib ja tegid vahva üllatuse," õhkas Sükijainen Publikule ja lisas, et tal oli ääretult hea meel, et sai kohtuda selliste telelegendidega nagu Robin Roberts ja Lara Spencer.

"Sain nendega põgusalt rääkida ka pärast saadet," rõõmustab reporter. "Vastupidiselt eelarvamustele olid nad ülimalt sõbralikud ja avatud, hästi lihtsad inimesed. Mitte üldse tohutud staaritsejad nagu võiks arvata, kui oled Ameerika vaadatuima hommikuprogrammi juht. See näitab veelkord, et mida meeldivam inimene päriselt on, seda rohkem ka televaataja teda armastab," märkis ta.

Juba mitu head aastat TV3 ekraanil televaataja silmi paitava Keili jaoks oli kõige põnevam vaadata, kuidas maailmatasemel televisiooni tegemine kaamera taga välja nägi. "Kogu saate tootmine oli ääretult professionaalne, igal hommikul on ligi 300 inimest töös, et kaks tundi saadet eetrisse jõuaks. Võrreldes Eestiga, kus meil oli parimal juhul üle 10 inimese töös," võrdles ta siinse ning lombitaguse teletegemise mastaapide erinevust. Times Square'il asuv stuudio oli tema sõnul ka kindlasti üks kõige suuremaid telestuudioid, mida ta näinud oli: 4 erinevat stuudionurka ja live bändi koht. "Ankrute tööd vaadates sain ka ise väga palju häid nippe kõrva taha panna, et "Suviste Seitsmeste" uudisteankruna paremat tööd teha," lisas ta.