iNaine

Ta saabub kohale iPod näpus, sikutab klapid peast ja surab need oma hiiglasliku märsi põhja. Teenindajat oodates kaevab ta sealt välja iPadi, et teha ära check in FourSquare'is või vähemasti Facebookis. Teenindaja saabudes paneb ta selle kotti, tellib salati ja hakkab söögi kõrvale iPhone'is Facebooki lappama ning kogu vahepealse aja pläkutab ta sellega juttu rääkida. Ja arvab, et see on täiesti okei. Sama teeb ta ka siis, kui ta tuleb koos sõbrannaga. Ja temagi teeb nii. Kus nad töötavad ja kes nad on, ei julge keegi kunagi ennustada - rikkad igatahes.

eMees

Tema jaoks on see kontor. Ta laotab terrassilauale laiali oma arvuti, kalendri, märkmeploki ja paar pastakat, kissitab metsikult silmi, väsitades neid päikese käes, ent ometi keeldub ka kontorisse minemast. Vahepeal astub läbi mõni tuttav või äripartner, kellega ta põgusalt vestleb, silmi ekraanilt tõstmata ja meeleheitlikult samal ajal edasi klõbistades. Kui tuttav on lahkunud, haarab eMees telefonitoru ja räägib e-riti tähtsast kirjast mille ta just saatis ning e-ttekandest, mis kohe-kohe valmis saab.

Pahur vanur

Proua või härra, kes on tulnud pangast oma pensionit välja võtmast ja kukub enda mõistes priiskama. Ta istub popil terrassil tassikese kohvi taga, vahib imestunult kaaskodanikke, podiseb kui hukka on noorus läinud ning haukab siis tükikese 2-eurosest croissantist, mille ta tituleerib hirmkalliks saiakäntsakaks.

Laiutis
Isegi kui ta elab kõrvalmajas, käitub ta ka, nagu turist tema kõrvallauas - hõivab jala puhkamiseks suure diivaniala või laua ja joob siis seal... mullivett või ühte kohvi. Ihuüksi. Paremal juhul kahekesi. Ja ei tee kunagi välja, kui rahva juurde tekkides 8-ne seltskond end kahesesse lauda pressida üritab lõunapakkumise nautimiseks.

Päevitaja

Ta näeb päikeselisel terrassil vaba tooli ning asub esimesi kihte seljast koorima juba enne maha istumist. Siis korraldab ta lauad-toolid nii, et need päikese poole täpselt suunatud oleks ja kisub jalavarjud ära. Sirutab end võimalikult pikaks ja sulgeb silmad, mühates saabuvale ja veidi imestunud teenindajale: "Mullivesi" ja päevitab edasi. Pärast paari lonksu vett asub ta end kreemitama ja naudib edasi. Nii kaua kui päikest sellele terrassile jagub. Tema vanus, sugu ja kehakaal ei ole siinkohal kunagi reeglipärane.