"Ma kardan, et ta lõpetab nagu Amy Winehouse, kui ta kohe abi ei saa. Ta suitsetab üle 30 jointi päevas ja teeb ka kokaiini," rääkis näitlejanna esindaja Jonathan Jaxson meediale.

"Ja siis lisaks veel ilukirurgia. Viimase kuue kuu jooksul üritasin ma kontrolli all hoida tema operatsioone. Need polnud küll massiivsed operatsioonid, tavaliselt ei kestnud haiglasviibimised üle päeva, kuid tal polnud neid protseduure vaja."

Näitlejanna, kes viibibb praegu psühhiaatriakliinikus, palus PR-guru Jonathan Jaxsoni abi möödunud aastal pärast autoõnnetust, kust ta sündmuskohalt põgenes. Intsident päädis naisele juhiloast ilmajäämisega.

"Ta on kainena maailma armsaim tüdruk," rääkis esindaja, "paraku on ta aga suurema osa ajast narkootikumide mõju all ning paranoiline. Inimesed ütlevad, et tal on vaimse tervisega probleeme, aga minu arvates on kõiges süüdi narkootikumid. Ta ei tarvita eriti alkoholi, kuid on päevade kaupa pilves."

Möödunud nädalal keeldusid arstid 27-aastast näitlejannat haiglast välja laskmast ning kinnitasid, et Bynes on haiglas skisofreeniaravil.