"Kunagi kui ma fitnessiga alustasin, unistasin alati, et ka mu kaaslane tunneks huvi ning oleks kirglik antud valdkonna vastu," õhkab blogija, kes on viimaks leidnud oma unistuste mehe. Nii Merilin kui ka Uku on õlemad väga kirglikud jõusaalikülastajad ja tervisliku toitumise austajad ning vahel peetakse üheskoos isegi dieeti: "Pole just väga liialdatud, kui ütlen, et toiduga Uku mu esmakordselt ära võluski."

"Mäletan täpselt kui ta mulle esimest korda süüa tegi. “Mis makrodega ma sulle õhtusöögi teen, Merilin?” Sel hetkel nägin ma meessoost mina. Ta oskas koguseid eyeballi'da ehk silmaga kaaluda, ta arvutas makrosid linnulennult ning õhtusöök oli nagu minu enda tehtud – küpsetatud maguskartulilaastud vardas, pooled kaneeli ja suhkruvaba vahtrasiirupiga ning pooled soola ja parmesaniga, lõhe sinihallitusjuustuga ning fitversioon coleslaw salatist," kirjeldab Paljas Porgand.

"Ja kui ta pärast seda kõike veel oma magustoidu välja tõi… läksid asjad mu jaoks lausa keeruliseks… Kreeka jogurti, kohupiima, mustika, kookose magustoit valgupulbri ja suhkruvaba siirupiga! No armu või ära. Sellest on saanud meie klassikaline igapäeva magustoit and I call it ukustoit."