Tema ongi see salapärane Monte Carlo privaatpankur, kes kollektsioneerib Rolls-Royce´e, elab luksulikku elu nii Tallinnas, Itaalias kui Monte Carlos ning seejuures on veel poissmees! paljastab portaal
.

Siiani tabamatu unelmate kavaler, kes vabal ajal tavatseb aega veeta küll Pariisis, küll mägedes suusamas, sageli ka oma hea sõbra Prints Alberti seltskonnas, on lisaks kõigele ka suur Eesti fänn!

"Esimest korda külastasin Eestit kaksteist aastat tagasi ja oma kodumaale Monte Carlosse olen selle aja jooksul siit kaasa viinud palju head," meenutab mees.

"Samas olen toonud siia väga palju oma sõpru, kes samamoodi on Eestisse armunud. Me nimetame sõpraderingis seda Eesti-haiguseks. Peamine, mis mind Eesti juures paelub, on siinsete noorte inimeste energia ja võime areneda ning samas arendada. Eestlase edasipüüdlikkus on see, mis mulle meeldib ja pean tunnistama, et inimesed Monte Carlos, aga ka Šveitsis erinevad just selle poolest."

Eestlannade kohta on Robertol vaid kiidusõnu öelda: "Pole saladus, et Eesti naised on väga ilusad, kuid eriliseks teeb neid nende karakter ja iseloom. Nad on sõltumatud, iseseisvad, enesekindlad ja targad ning minu meelest on nad kohati siinse ühiskonna liidrid. Monte Carlo naised näiteks on palju konservatiivsemad!"

Telesaate kohta poetab mees, et ühel saates osalejal on ta südames kindel koht!

Refereeritud täisteksti ja fotod leiad SIIT.

Hea lugeja! Kas sina läheksid saatesse "Unistuste printsess" Roberto De Silvestri süda võitma?