Väidetavalt leiti Jefremovi verest peale ohtrate alkoholipromillide ka jälgi narkootikumidest. Seega võib teda raskemal juhul ähvardada kuni 12aastane vanglakaristus. Hetkel viibib mees 9. augustini koduarestis.

Nüüd lahati traagilist õnnetust väga detailselt taaskord telesaates "60 minutit", kus näidatakse klippi Jefremovist kohe pärast õnnetust. Sealt on kuulda, kuidas meeshääl ütleb: "Laske mul minna ja ma maksan teile raha". Hetkel ei saa olla täielikult kindel, et tegemist oli just tuntud näitlejaga, kuid salvestiselt kostuv hääl on väga sarnane Jefremovi omaga.

Samuti näidati videolõiku ka Jefremovist läbimas tervisekontrolli, mille käigus ta kasutas ebasündsaid väljendeid ja näitas arstidele keskmist sõrme.

Ka lahkunu perekonda esindav advokaat ütles, et ta ei saa hetkel kinnitada, et tegemist oli Jefremoviga, kes antud lause ütles, ning kõigepealt tuleb antud klippi põhjalikumalt uurida.

Näitleja enda advokaat Elman Pashajev jäi väga kidakeelseks ning ütles, et tal pole midagi kommenteerida. "Mihhail ei mäleta ise midagi, sest ta oli halvas seisus," rõhutas ta.