"Tulnukad saabusid õnnelikult. Ühepäevasele poisile õpetatakse juba klaasist jooma. Tüdruk jälgib huviga. Uued ajad!" teatab mees sotsiaalmeedia vahendusel.

Ilmar kinnitab Õhtulehele, et nii lapsed kui vanemad tunnevad end hästi. "Praegu on meil palju tegemist. Nimepakkumisi tuleb palju, seepärast on praegu ka raske otsustada. Ehk võidavad enim pakutud nimed," sõnab Taska.

"See on ju alati tore, kui neid kosmilisi külalisi saadetakse," rääkis Taska hiljuti Kroonikale antud intervjuus. "Ja muidugi ei olnud meil Hillega midagi selle vastu. Oli tore, kui see juhtus. (Muheleb.) Võib-olla natuke aitas kaasa seegi, et me olime Pariisis ja mulle maitseb väga mousse au chocolat (šoko­laadivaht – toim). Ma mäletan, et ma ikka iga päev Pariisis olles sõin šokolaadi-mousse’i ja kui ma ei teinud seda mõnes restoranis, ostsin maiustust purkides hotelli kaasa. Seda ei tea kunagi, mis võib mõjuda…"

"Eestis on väga toredad arstid ja ämma­emandad. Nad ütlesid, et praegu on päris palju kaksikuid ja üldse mitmikuid. Sel aastal on sündinud Ida-Tallinna keshaiglas juba umbes kolmkümmend paari kaksikuid ja kuigi palju ka kolmikuid," jagas mees huvitavat statistikat. "Ämmaemandate sõnul on mingisugused ajad, kus on rohkem poisse ja siis jälle rohkem tüdrukuid, aga nüüd on siis kaksikute aeg…"

Palju õnne ka Kroonika poolt!