Ta märkis saates, et on jõudnud faasi, mida kunagi bravuurikalt maha hõikas - on küps ja valmis, kui ei pea end muuga ehtima kui abielusõrmuse ja kellaga. "Olen kõigega jõudnud sinna, kus tahan olla," lausus ta.

Saatejuht Anu Välba viitas, et Võrno saab peagi isaks. "Ilmakodanik tuleb, kui on aeg. Tema valib selle hetke," sõnas Võrno ega tahtnud täpsustada, mil täpselt beebi sünnib, ent vestlusest oli aru saada, et see juhtub peagi. Võrno märkis ka, et uus elu uue perega on teda rikastanud.

Võrno abiellus elukaaslase Cordeelia Viikbergiga mullu septembris. Naine muutis siis ka oma perenime Võrnoks. Hiljem rääkis Hannes Võrno Kroonikale, et käis oma sõbra Urmase (peapiiskop Urmas Viilma – toim.) juures pihil. "Meil oli pikk vestlus minevikust, olevikust ja tulevikust. Just tänu sellele vestlusele ja sisemistele aruteludele, mille iseendaga olen läbi teinud, olen täna õnnelik. Olen õnnelik, et jõudsin otsuseni abielluda."

Suhe jõudis avalikkuse ette 2016. aasta esimesel päeval, kui Võrno jäi Eesti Kontserdi ja Hennessy glamuursel uusaastakontserdi pildile kütkestava blondiini seltsis. Paaril jätkus silmi vaid teineteise jaoks, Võrno hoidis daamil piha ümbert kinni.

Võrno oli varem kaks aastakümmet abielus Häli Veskaruga, mehel on abielust kaks täiskasvanut poega. Paar lahutas 2015. aastal.

Tänases saates sõnas Võrno, et austab oma poegi ja nende ema väga. "Ma olen uues kohas. Mingil hetkel tuleb õnn ja rahu sellest, et jõuad kuskile kohale. Olen tänulik episoodidele ja kohtadele, mis elus enne seda olnud."