Aastaid New Yorgis, praegu Amsterdamis finantskonsultandina rahavooge liigutav JÜRGEN KALJUVEE viis oma kallima HELEN VIIDIKu altari ette.

Heleni (23) ja Jürgeni (33) ilmalik laulatus toimus Londonis. Nädal hiljem peeti Maardu mõisas suurejooneline pulmapidu, kuhu oli kutsutud sada kakskümmend külalist. Õnnitlejate rivis seisis kosmopoliitne seltskond. Noorpaari külvasid parimate soovidega üle Jürgeni ülikoolikaaslased Harvardist, sõbrad Inglismaalt, Rumeeniast, Soomest ja Argentinast ning sugulased ja sõbrad Eestist.
Pruut ja peigmees olid rõivastunud üleni valgesse. Heleni pulmakleit on pärit Brüsselist, Jürgeni elegantne ülikond osteti Eestist. Pruut võttis endale pärast paariheitmist mehe perekonnanime.

Helen ja Jürgen tutvusid kolm aastat tagasi New Yorgis Eesti Maja ees. Poolteist aastat tagasi koliti kokku ning selle aasta veebruaris tegi Jürgen Helenile abieluettepaneku. Armunud kihlusid romantilisel õhtusöögil Itaalia moemekas Milanos. Kena sündmuse tunnistajaks oli Heleni modellina töötav õde Kristel.

«Me ei teinud suurt pidu. Andsin õhtusöögilauas Helenile sõrmuse ja palusin ta kätt,» ütleb Jürgen.
Helen ja Jürgen veetsid mesinädalad Kreekas. Jürgen kiidab Ateena ööklubisid, mis on ta hinnangul ühed parimad maailmas. Hunnituid loodusvaateid ja teineteist nauditi imekaunitel Aegina ja Hydra saartel.
Helen ja Jürgen plaanivad aasta lõpuni Amsterdami jääda. Seejärel kolitakse Londonisse, kuid kaugemas tulevikus on neil kavas Eestisse tulla. Vastabiellunud on ka pere järelkasvule mõelnud, nad tahaksid saada lapsi paari aasta pärast.