Mutli sõnul ei olnud tegemist väga pikalt planeeritud pulmadega ning laulatus toimus vaikselt ning eraviisiliselt. "Kui kaks inimest üksteist armastavad, siis tuleb seda tunnet järgida," rääkis Mutli Publikule, kuidas retk abielusadamasse ette võeti. "See oli väga privaatne sündmus meie kahe vahel," muljetas ta.

Kuigi värskel abielumehel on hetkel käsil töine suvi ja pulmareisiplaane veel otseselt ei ole, siis mesinädalad tema kinnitusel siiski tulemata ei jää.

Mutli jaoks on tegemist esimese korraga suhe seaduslikuks teha. "Eks suhteid ole erinevaid olnud, aga minu jaoks on see esimene abielu," sõnas ta. Paaril on varasemast kahe peale kokku juba kaks kooliealist last - Irina Ehal, uue nimega Mutli, on värske abikaasa pojaga umbes samavanune tütar. 

Paari suhe tuli avalikuks läinud kevadel, kui sai teatavaks, et Mutli ja tema elukaaslase ja poja ema Ingrid Saare teed on lahku läinud ning kuuldavasti olla mehe südame endale napsanud särtsakas Irina Eha, kellega võideldi koos ühisel Tallinn 2011 Kultuuripealinna rindel.