“Kanye ja mina teatame suure rõõmuga oma terve ja imekauni pisitütre sünnist,” seisis Kardashiani koduleheküljele läkitatud postituses. “Oleme ääretult tänulikud oma surrogaadile, kes täitis meie unistused parima kingitusega, mida keegi kunagi võiks teha. Oleme tänulikud ka imelistele arstidele ja medõdedele erilise hoole eest.”

Paari hetkel veel nimeta tütar sündis esmaspäeva kell 00.47. Staari sõnul on tema tütar North ja poeg Saint samuti väikese õe sünni pärast elevil.

Staaride peres kasvavad nelja-aastane tütar North ning kahe-aastane poeg Saint. Mõlemad lapsevanemad on avameelselt jaganud soovi pere veel ühe lapse võrra kasvatada, kuid kuna mõlemad rasedused möödusid naise jaoks äärmiselt raskelt, on arstid soovitanud tal loomulikul moel enam mitte lapsi saada. Esimest tütart oodates vaevles ta preeklampsiaga, samuti oli mõlema raseduse ajal staaril suureks mureks platsentabarjäär. Oma unistuse täitmiseks otsisidki miljonäridest abikaasad endale sobiva surrogaatema.

Surrogaatemadus ei ole aga odav lõbu. Agentuurile, kelle kaudu sobiv ema leiti, pidid abikaasad välja käima 68 850 dollarit ning superstaar-beebit kandvale naisele maksti 45 000 dollarit.

Kardashianide perekonnas on tõeline beebibuum — oma esiklapse sünnist teatas mõni aeg tagasi Kimi õde Khloe ning juba pikka aega on sahistatud, et ka 20-aastane Kylie Jenner on rase, ent ükski pereliige pole seda siiani veel kinnitanud.