Kuigi Palling ja Kangro seda ise veel avalikult ei kinnita, ei jätnud Mai piht üle-eelmisel pühapäeval SEB panga kootööpartnerite pidulikul vastuvõtul Rahvusooper Estonias pealtnägijate sõnul kahtlust – ta on lapseootel. Ka ERR-i jõulupeol käinud lahkusid sama veendumusega.

Kuuldused Pallingu ja Viru Keemia Grupi ühe omaniku, multimiljonär Margus Kangro beebiootusest on ringelnud juba mõnda aega. Varem ka ise ekraanil säranud Mai on viimasel ajal kaadri taha hoidnud, ning lasknud "Novat" juhtida noortel talentidel. ERRi lõbusa "Aisakella" video filmimisel (pildil) kandis ta aga suurt ja avarat kleiti, et mitte kõhule tähelepanu tõmmata. Väidetavalt näeb beebi ilmavalgust mais.

Mai ei kinnita ega eita lapseootust, ütleb vaid "head aega" ja lõpetab kõne.

Augustis andsid Mai ja Riigikogu liige Kalle Palling (34) teada, et lahutavad abielu. Juba nädal hiljem ilmus Mai Estonia restorani hooaja avaüritusele Kangroga, kellega oli kohtunud Viru Keemia Grupi sõpruskonna peol suvel. Kalle uueks väljavalituks on ehtekunstnik Birgit Skolimowski, kellega ta tutvus omakorda moekunstnik Kristina Viirpalu ja ettevõtja Even Tudebergi pulmas.