Rõõmsat uudist kinnitab Kroonikale ka sotsiaaldemokraadist riigikogu liige ise, kes on vaid ööpäev pärast sünnitust juba taas töölainel. "Täna tööl näiteks rahanduskomisjon, nii et palju toimetamisi," ütles vapper värske ema.

Riina ja Siim Sikkuti kolmas tütar sündis laupäeval ja sai nimeks Rahel. Ema on beebiga veel haiglas, mis on koroonaviiruse tõttu kehtestatud eriolukorra uus norm. Enne 48 möödumist kedagi koju ei lasta. Et võimalikult palju teste saaks beebile haiglas ära teha ning poleks vaja edasi-tagasi kodu ja haigla vahet sõeluda. “Just tehti kaasasündinud haiguste sõeluuringu vereproov ja kuulmisskriining. Homme on lootust koju saada,” on Riina optimistlik.

Riina on väga tänulik ka valves olnud ämmaemandale, kes talle sünnitusel toeks oli. Abikaasa jäi seekord olude sunnil koju. “Eriolukorra tõttu tehti koroonatest mulle enne sünnituspalatisse saatmist, muidu midagi eriskummalist polnud.” Siim ja vanemad lapsed on titat näinud videokõnede teel, samuti käisid nad Ida-Tallinna keskhaigla sünnitusmaja juures emmele lehvitamas.

Riina ja tema abikaasa Siimu peres kasvavad tütred Susanna ja Eva.