Heimar Lenk võttis ette olulise sammu oma elus - 12. juunil registreeris ta ametlikult abielu oma väljavalituga, kelle nimeks on nüüd Helle Virt- Lenk. Abieluettepaneku tegi otseloomulikult džentelmen Heimar, kelle sõnul on tal kaunis armuromanss Hellega kestnud juba ligi 5 aastat ning nüüd sai see ka seaduse keelde fikseeritud. Heimar ütles: "Kuigi tänapäeval ei ole see enam eriti populaarne, mõtlesin mina, et tuleks ikkagi vana kombe kohaselt abielu registreerida."

Kui registreerimine leidis aset 12. juunil, siis 19. juuni keskpäeval toimus Otepää kirikus laulatus, millega Heimar ääretult rahule jäi, öeldes: "See oli tõepoolest väga südamlik ja ilus". Kiriklikul tseremoonial olid tunnistajateks Heimari õde Marika Tuus-Laul ja tema mees Uuno Laul ning ilusat päeva jäädvustas ka fotograaf. Märkimisväärsena tõi Heimar välja, et 80 aastat tagasi abiellusid just selles samas Otepää kirikus ka tema vanemad.

Pärast kiriklikku osa toimus kiriku pargis kaunis ja romantiline piknik šampanjaga ning hiljem suunduti edasi Põlvasse, kus peeti pulmapidu kitsas ringis ligi 20 inimesega.

Lõpetuseks ütles väga õnnelikuna näiv Heimar kaunid ja julgustavad sõnad: "Olgem ka kõrges eas endiselt avatud armuma ja armastama ning oma tundeid avatud südamega väljendama ning kaua kestnud ja ilusad armulood ka ametlikult registreerima."

Soovime värskele abielupaarile palju õnne ja rohkelt mäletamistväärt hetki üheskoos!