Võlasaaga aadressil gevorkjan.ee

Leheküljelt selgub, et Gevorkjan on lehe haldaja väitel talle võlgu 6612 eurot ja seda juba pea kaks aastat. Lehel toonitatakse, et sellise avaliku häbiposti eesmärgiks ei ole kaukaasia päritolu inimeste hukkamõist, vaid Gevorkjani teguviisi taunimine.

Tigran tuli proovitööle ühte Tallinna ettevõttesse, head töömeest temast ei saanud, aga ühel päeval pöördus koomik firma juhatuse liikme poole järgmise jutuga.

"Tema olla jäänud mingitele halbadele inimestele (allilmast) võlgu, kes ähvardasid selle võla kättesaamiseks pöörduda tema perekonna poole, sh ette võtta nii vanemad vennad kui ka vanemad. Tigran teatas, et sestap ei suuda ta enam sellise võlakoorma all õieti tööd teha. Inimesed olla kohe väga halvad ja samal ajal kui tema oma muret mulle kurdab, võib tema perekonnaga olla juba midagi juhtunud," kirjutatakse lehel, šokeeritud firma juhatuse liige otsustas koomikule aastaks laenata 7000 eurot.

Pärast seda lahkus Tigran firmast ja kinnitas juhatuse liikmele, et võlg saab kenasti tasutud. Järgmiste kuude jooksul käis Tigran veel kaks korda raha palumas, ühel korral edutult, teisel korral laenati talle veel 800 eurot.

Leheküljel järgneb veel pikk kirjeldus Tigrani erinevatest vabandustest, et miks mees ei suuda võlga tasuda. Tihti jäävad Tigrani lähedased haigeks, vennal varastati auto ära jne.

Pärast mitmeid keerdkäike ei olnud ka selle aasta alguseks laekunud võlausaldaja kontole mitte ühtegi senti.

Saabus uus aasta ja komejant jätkus. Sai kodanik Gevorkjani kõikvõimalikele numbritele saadetud teade, et antud koduleht läheb varsti avalikuks kui kokkulepitud esimesi osamakseid ei tule. Teated sai saadetud ka tema vennale. Tekkis mitme päevaline vaikus.

Paistis juba, et ongi kätte saabunud see aeg kui mõlemad on lõplikult pea liiva alla peitnud, kuid lõpuks läbi ühise tuttava õnnestus ikka auväärt härrat tabada. Vabandas, et detsembris makset ei tulnud ja lubas, et 12.01 reedel tuleb esimese osamaksega isiklikult kohale. Reede oli tegelikult 11.01, mitte 12.01 ja eeldasingi, et reedel härra tuleb, aga võta näpust.

Reedest sai kähku laupäev, kuna ta olevat hoopis kuupäevad sassi ajanud. Laupäevast sai jällegi kähku pühapäev. Pühapäeval lubas raha lõunaks, aga ka lõunaks ei olnud. Mis siis nüüd? Nüüd ootab vanemate autot, et Tallinna sõita.

Kuna taoline käitumine, kus kokkulepitud kuupäevad lastakse südamerahus üle ja ka uued ja uued kuupäevad siis sai lõpuks antud koduleht avalikuks tehtud.

Ahned videoprodutsendid

2017. aasta juunis väitis Tigran võlausaldajale, et tal on vaja kiirelt 3000 eurot, kuna muusikavideo "Ferrari" produtsendid nõuavad temalt just sellist summat.

Halvad inimesed, sedapuhku kuskilt produktsioonifirmast, tahtvat talle mütsi pähe tõmmata. Väidetavalt ei luba halvad produktsioonimehed uut meistriteost - muusikapala nimega "Ferrari" – tema Youtube’i kontole laadida. Produktsioonikuradid pidavat nõudma, et lugu ainult nende kontolt üles laetakse. Asja lahendus - 3000€ (kolm tuhat eurot) kohe peo peale, ostame video välja ja probleem laheneb.

Video tootmisega seotud isikud ütlesid täna Kroonikale, et selline jutt koomiku poolt on täielik jama.

Nende sõnul oli video koostöö vormis tehtud, sest mõlemal olid omad huvid mängus. Videos olnud kallis auto ja helikopter olid produtsendi tutvuste kaudu saadud.

Kes on lehe taga?

Tigran rääkis 2017. aasta maikuus Õhtulehele, et töötas firmas Eesti Maavarad, ent Kroonikale pole teada, mis ajal töötamisele mees viitab. "Töötasin Eesti Maavaras ja ostsin inimestel metsa ja põlde. Aga aega pole. Point ongi, et kui teed päevatööd, siis ei saa sada prossu loomingule keskenduda."

Intervjuu ilmumise aeg ühildub aga võlausaldaja lehel kirjeldatud võlasaaga algusega, kuid Kroonikaga vestelnud Eesti Maavarade esindaja väidab, et leht nendega kuidagi seotud pole. Ta kinnitab küll, et üürike töösuhe on neil Tigraniga tõepoolest olnud.

Pärastlõunaks oli Tigrani süüdistav lehekülg internetist eemaldatud.

Tigrani väitel on tegemist mustamisega

Tigran sõnas Kroonikale, et ta ei soovi olukorda hetkel kommenteerida ja tegeleb selle lahendamisega.

"Produktsioonifirma ja minu vahel on kõik hästi, meil oli omavaheline kokkulepe ja keegi pole minult raha välja sealt pressinud."

"Kui tahate kedagi mustata, siis mustake mind, aga palun jätke minu vennad ja perekond sellest välja," lisas mees.