Pamela Anderson lööb laineid Nokia N8-ga filmitud lühi-märulifilmis The Commuter ja rõõmustab, et see viib ta tagasi juurte juurde!

Pamela Anderson (43) sõimas Jessica Simpsonit «bitchiks» ja «hooraks», kui Jessica pani selga T-särgi, millel ilutses kiri «Real Girls Eat Meat». «Tegelikult ei tea ma, kas ta peab silmas toitu või mehi,» õelutses pühendunud loomakaitseaktivist.

Tema 20aastane sekspommi-karjäär on üle elanud tõuse ja mõõnasid, nii nagu ka tema eraelu. Tal on seljataga kaks abielu Tommy Lee'ga, kellega tal on teismelised pojad Brandon ja Dylan, ja Kid Rockiga. Eksmehed läksid 2007. aastal MTV muusikaauhindade jagamisel vaatemänguliselt kaklema.

«Igaüks tahab abielus olla vaid üks kord. Kahju, et mu lapsed pidid koos minuga üle elama lahutuse, ahistamise ja kõikvõimalikud muud hullud asjad,» ütleb ta nüüd.

Sa oled meelelahutusäris tükk aega tegutsenud. Räägi oma parimatest ja halvimatest aegadest.

«Rannavalvest» saadik on toimunud pidev allakäik. Sain oma koerte ja lastega rannas olla, trikooväel päikese käes peesitada, ja tagatippu mulle ka veel maksti selle eest! Halvimad ajad on olnud viimased viis kuni kümme aastat, mil ma olen püüdnud oma esimesest abielust üle saada. 

{poolik}

Meeste vahetamine on sinu käes nagu käkitegu. Kas oleksid valmis jälle pea ees abiellu sööstma?

Raske öelda. Kui oled selles hetkes, siis oled selles hetkes, ja mõnikord teed siis tobedaid otsuseid. Loodetavasti olen oma vigadest õppinud. Mul oli paar hullu aastat, aga nüüd mul on tunne, et olen jälle maa peale maandunud.

Kas oled vanemaks saades mõistlikumaks muutunud?

Minu meelest olen ma alati mõistlik olnud, lihtsalt minu romantiline olemus toob mulle mõnikord häda kaela. Aga elu muutub ja inimesed arenevad. Loodan, et olen nüüd paremas paigas.

Kas su elus on praegu mõni mees?

Olen ennast tagasi hoidnud ja muutunud väga valivaks. Minu põhimure on praegu laste kasvatamine. Kui miski peab juhtuma, siis see juhtub, aga ma olen ametis oma poiste eest hoolitsemisega.

Sul diagnoositi aastaid tagasi C-hepatiit. Kas see tähendab, et jood nüüd vähem?

Õnneks ütles mu arst mulle, et võin teha, mida tahan, sest ma olen nii terve, kui üldse olla saab, ja mul ei ole mingeid maksakahjustusi. Mulle on tehtud biopsiaid ja kõikvõimalikke muid asju. Tõenäoliselt elan tervislikumalt, kui inimesed arvavad, aga mul on omad hullud hetked.

Kas pidutsed endiselt palju?

Ma pole kunagi eriline pidutseja olnud, mind on lihtsalt sellises valguses näidatud.

Hugh Hefner on öelnud, et võid iga kell tema majja elama tulla. Kas kavatsed pakkumise vastu võtta?

Ei. Ma jumaldan teda, see on kindel, aga ei, ei iial!

Kas oleksid nõus jälle Playboy'le poseerima?

Ei, ma ei sunni oma lapsi seda üle elama. On teisigi tüdrukuid, kellega nad töötada võivad.

Oled pühendunud loomakaitseaktivist. Mida arvad staaridest, nagu Eva Longoria, Naomi Campbell ja Jennifer Lopez, kes kannavad karusnahka?

Nad on kohutavad! Kui inimesed teaksid, kuidas karusnahka tehakse, ei kannaks nad seda iial. Nad ei suudaks, kui nad just koletised ei ole.

Ilmselt inimesed ei tea, et loomadelt nülitakse nahk elusalt seljast maha.

Nii see on. Ja neid hukatakse anaalselt elektrivooluga kas pole lõbus? Mulle ei meeldi jutlustada, aga ma tahan inimesi informeerida, ja see on hea, et mul on see võimalus. Maailmas on nii palju kurjust.

Räägi lühifilmist, mis filmiti tervenisti Nokia N8-ga.

Olen väga põnevil, sest see viib mind tagasi juurte juurde. Nokia on ju Soome asi ja minu isa on soomlane. Mind filmiti voodis. Mulle meeldib Nokiaga voodis olla. Ma jõuan alati voodisse, kuigi viimasel ajal on mu kaaslaseks vaid Nokia.