PAMELA ANDERSON on pannud oma seksika ja salapärase mineviku kaante vahele. Maailma kuulsaima sekspommi elust ja juhtumustest saab lugeda poolautobiograafilisest romaanist Star.

Pamela Anderson (38) sai rikkaks ja kuulsaks seksika CJ Parkerina seriaalis «Rannavalve». Täna, aastaid hiljem, naudib ta koduperenaise rolli ning kasvatab üksi oma kaht poega Brandonit ja Dylanit. Töögraafik on tal sellegipoolest tihe.

Möödunud aastal haaras Pammy endalegi üllatuseks sule ja kirjutas «poolautobiograafilise» romaani Star («Staar»), mis kubiseb vihjetest tema endistele armukestele – eriti eksabikaasale Tommy Lee’le, kes on tema poegade isa. Pamela väidab, et kõik ta mehed on raamatus kokku miksitud ning üleüldse peaksid nad olema õnnelikud, sest ta on neid kirjeldanud kui suurepäraseid voodikaaslasi.

Miks sa ei kirjutanud autobiograafiat?

Sest poolautobiograafiline raamat on palju lõbusam! Ma saan palju rohkem välja öelda.

Kui suur osa su raamatust on tõde?

Ma ütleks, et sada protsenti on peaaegu tõde.

Kas kolmandas isikus kirjutades on kergem tõde välja öelda?

Seda ka, aga üldiselt arvan, et kõige halvem viis inimest tundma õppida on tema autobiograafiat lugeda. Inimesed kirjutavad autobiograafiaid, et valetada või tõde moonutada. Sedasorti lõbusa looga saab rohkem öelda ja paljastada. Raamatut lugedes tundub, et sul on emaga soe suhe. Kas ta on olnud kunagi ka mõne sinu sammu vastu?

Jah! Kui abiellusin Mehhikos Tommy Lee’ga, võttis ta närvipingest seitse kilo alla ja keeldus kodunt lahkumast.

Miks?

Sest ta tahtis sellest osa saada, aga ma ju abiellusin nii kiiresti ja keegi ei teadnud, kellega. Seda ta heaks ei kiitnud.

See oli siis raske periood teie suhtes?

Jah, väga raske. Aga nüüd on kõik korras. Mu ema on väga tore ja naljakas inimene, oleme väga lähedased.

Nüüd, kui sul on endal lapsed, kas oled maha rahunenud?

Ma saan vanemaks, see juhtub iseenesest. Ma ei mõtle sellele teadlikult. Meie elu on pidevas muutumises. Kuidas reageeriksid, kui su pojad satuksid su alastipildi peale?

Ma ei tea. Eks mul tuleb sellest mäest üle minna siis, kui nõlvale jõuan. Brandon juba ütleski mu raamatu kaane kohta: «Ema, kas keegi näeb ka seda? See on nii piinlik.»

Kas naudid emaksolemist?

Oo, see on suurepärane, tõesti suurepärane. Poistel läheb koolis hästi ja nad on tublid sportlased. Nad on enesekindlad väikesed metsikud lapsed.

Mis mõttes metsikud?

Heas mõttes. Nad on lihtsalt lapsed, üks on seitsmeaastane, teine üheksane. Nad hoiavad teineteist rakkes, kas siis kakeldes või mängides. Sa oled kuulus ka oma rindade poolest. Oled sa viimasel ajal iluoperatsioonil käinud? Ei, rinnad on mul ikka samad!

Ikka needsamad silikoonrinnad?

Ikka needsamad! Olen nüüd tükk aega samade rindadega ringi käinud. Mulle näib, et päikese käes need suurenevad. Kui ma ennast peeglist vaatan, siis mulle tundub, et selline ma küll välja ei näe.

Kas oled kunagi midagi muud ka opereerida lasknud?

Mitte kunagi. Olen üsna ehe. Millegipärast arvavad inimesed, et olen end mujalt ka lõigata lasknud.

Mis siis saab, kui oled 50aastane ja kõik hakkab ära vajuma?

Eks ma siis mõtlen, mis saab. Praegu olen vananemisega rahul ja lepin sellega, et hambad hakkavad suust välja kukkuma. Meestega suhtlemine on nüüd, kui sul on lapsed, vist natuke raskem?

On jah, ei saa üldse koos olla, kui just ei ole koos lastega. Ei taha ju lastele liiga paljusid mehi tutvustada.

Kas mehed peavad enne tutvustamist teatud testi läbi tegema?

Ma pole oma poegadele liiga paljusid mehi tutvustanud. Ainult häid sõpru, ja ka neid sõpru, kellest saavad midagi enamat.

Tommy Leega suhtled veel?

Näen teda kogu aeg – jalgpallivõistlustel, lastevanemate koosolekutel. Oleme sõbrad.