2002. aastal teatas Pamela Anderson avalikult, et põeb C-hepatiiti, mille ta sai eksabikaasa Tommy Lee'ga tätoveerimisnõela jagades (Tommy kummutas selle väite, öeldes, et ta pole Pamelaga nõela jaganud ega põe C-hepatiiti). 

Tänavu augustis rääkis Pamela, et arstid kirjutasid talle välja uue ravimi, mis lubab ravimatu viiruse tema verest kõrvaldada. Kui kolme kuni kuue kuu jooksul peale ravikuuri viirust enam veres ei tuvastata, loetakse patsient paranenuks. Nüüd postitas Pamela Instagrami endast alastipildi ja kuulutas, et ta on terve. 

Tema sõnum kõlas nii: 

I am CURED!!! – I just found out #nomorehepc #thankyou #blessing #family #prayer #live I pray anyone living with Hep C can qualify or afford treatment. It will be more available soon. I know treatment is hard to get still...#dontlosehope #itworkedforme #thereisacure #love #happy #americanliverfoundation #celebration #Idontknowwhattodo #iwanttohelp #cannes #iloveboats #onthesea #free

See on muidugi rõõmu-uudis ja sellest võiks alguse saada uus traditsioon – kui mistahes ihuhäda järele annab, kohe alastipildi ja rohkete hashtagidega Instagrami positiivset sõnumit jagama!

VAATA PILTI SIIT