Andersoni lühike abielu oli määratud hukule algusest peale, sest ta "süda oli liiga avatud" ja ta oli kaitsetus seisundis, kirjutab Daily Mail tuginedes allikatele.

Sõbrad väidavad, et 52-aastane Pamela oli emotsionaalselt haavatav abieluettepaneku saamise hetkel, sest tuli just Indiast kuu aega kestnud "puhastumiselt".

"Pamela tuli reisilt tagasi ja Jon ütles: "Ma armastan sind, abiellume". Tema aga: "okei", kirjeldasid sõbrad. Selleks hetkeks oli Pamela veetnud Petersiga, kellega ta oli kohtamas käinud ka 30 aastat tagasi, nüüd koos olnud vaid kolm päeva. Abielluti Malibus.

Väidetavalt sai Anderson vaid paari päevaga aru, et kunagise sümpaatiaga abiellumine oli viga, sest mees oli tohutus kuulsusjanus. Mees olevat tahtnud ka ligipääsu Pamela finantsidele, kuid naine soovis säilitada oma rahalise iseseisvuse, väitis Andresoni tuttav. "Jon tegi ohtralt kõnesid, et Pamela võetaks filmidesse, kuid Pamela ei tahtnudki ise seda".

Anderson kinnitas ametlikus teadaandes, et paar elab lahus ning on võtnud aja maha, et "läbi mõelda, mida nad elus hindavad ja teistelt tahavad".

Kuigi Anderson oli olukorra tõsidusest juba eelnevalt teadlik, siis abielu lõpetamise idee tuli algselt hoopis Petersilt. Nimelt olla mees suhtele lõpu teinud naisele saadetud tekstsõnumiga, milles väitis, et abiellus tunnete meelevallas ning mõistab nüüd, et ametlik kooselu hoopis hirmutab teda.

"Taipasin, et 74-aastasena soovin ma hoopis rahulikku ja vaikset elu, mitte rahvusvahelist suhet. Seetõttu leian, et oleks parim, kui ma mõneks päevaks ära lähen ja sina võib-olla tagasi Kanadasse läheks," seisis lühikeses, kuid tähendusrikkas sõnumis.

Pamela Andresoni varasemad abielud:
1) Tommy Lee aastatel 1995-1998 (neil on kaks poega, 23-aastane Brandon ja 22-aastane Dylan).
2) Kid Rock aastatel 2006-2007
3 ja 4) Rick Salomon 2007 kuni 2008 ning 2014 kuni 2015
5) Jon Peters jaanuaris 2020 12 päeva

Peters oli abielus Lesley Ann Warreniga aastatel 1967 kuni 1997, neil on ühine poeg Christopher. Petersil on ka kaks tütart - Caleigh ja Skye Peters - kolmanda naise Christine Forsythiga. Nemad olid abielus 1987 kuni 1993.

Vaata SIIT ka teisi maailmakuulsaid staare, kelle abielud samuti uskumatult lühikeseks on jäänud.