Kroonika fotograafi sõnul märkas ta paari Hedon Spa ees ning tuldud suuna järgi võis eeldada küll, et klassikalise muusika sõbrad võisid olla väisanud Weekend festivali. Ühtegi kaela- ega käepaela fotodelt siiski ei paistnud.

Kristjan viibib Pärnus juba pikemat aega, kuna ta dirigeeris 7. augustil kontserti „Kristjan Järvi ja sõbrad“, kus mängis ka keelpillikvartett Prezioso, mille koosseisu tema kaasa kuulub. „Peale kontserdi andsin festivalil dirigeerimise kursust ning muidugi veetsime ka vaba aega fantastilises Pärnus – see linn on terve meie perekonna jaoks alati väga eriline olnud,“ jutustas Kristjan Kroonikale viimati heatujuliselt.

Mais avaldas Kristjan Kroonikale, et neil Hanna-Liisaga on väga tõsine suhe ja nad on koos olnud poolteist aastat. „Ainus, mis puudub, on abielusõrmus,“ avameelitses Kristjan, ja lisas, et see suhe tähendab talle väga palju: „Enne seda ei olnud mul nii suurt lootust olla Eestis, sest olen väga seotud oma lastega, kes elavad Ameerikas. Kui mul ei oleks seda suhet, oleks palju kergem Eestis mitte olla.“

Kristjan on olnud kaks korda abielus, kahest liidust on sündinud kokku kolm last, kaks poega ja üks tütar.