Hilton rääkis hiljuti antud intervjuus, et koges juba koolilapsena nii õpetajatelt kui kaasõpilastelt vägivaldset ja kiusavat käitumist, vahendab Fox News. Hiltoni sõnul on just sealt alguse saanud trauma põhjus, miks ta veel pikalt mürgistesse suhetesse sattus.

Modelli sõnul hakkas ta leppima nii füüsilise, verbaalse kui ka emotsionaalse vägivallaga, sest see oli lihtsalt miski, millega ta juba harjunud oli. "Mul oli mitu vägivaldset suhte. Mind kägistati, löödi ja väntsutati agressiivselt. Talusin olukordi, mida keegi taluma ei peaks. Harjusin koolis vägivallaga nii ära, et mul oli tunne nagu see olekski normaalne."

Hiltoni sõnul oli ta vägivaldsetel kallimatel väga sarnane käitumine. "Nad kõik tundusid alguses nii toredate meestena ja siis hakkasid tõelised värvid ilmnema. Nad muutusid kadedaks või väga kaitsevaks ja üritasid mu elu kontrollida. Lõpuks tuli alati ka hetk, kui nad muutusid nii füüsiliselt, vaimselt kui ka emotsionaalselt vägivaldseks."

"Ma tegelikult väga ei mõistnud, mida armastus või suhe tähendama pidi. Arvasin, et nende käitumine tähendab, et nad armastavad mind. Nüüd tagasi vaadates ei suuda uskuda, et lasin inimestel endaga nii käituda."

Hiltoni sõnul ei oleks ka tema skandaalset magamistoa salvestust juhtunud, kui koolis sellist kohtlemist poleks olnud. "Ma kohtusin ühe kõige halvema inimesega, keda kohata oleks saanud. Kui ma poleks Provos koolis käinud, siis poleks ma isegi mõelnud sellele, et teda oma ellu lasta."

Tänaseks näib, et modell on siiski leidnud kaaslase, kes teda tõeliselt armastab. "Ma tunnen ennast temaga turvaliselt," kirjeldab Hilton enda ja Carter Reumi suhet. "Ma ei usu, et ma enne heaks suhteks tegelikult valmis olin."