22-aastane modell ja muusik Paris Jackson kaotas oma isa kui oli vaid 11-aastane. Sellest hoolimata mäletab ta isa väga selgelt, vahendavad Female First ja Standard.

Kuigi Paris oli veel väga väike, siis isa jõudis enne surma juba tütart päris hästi tundma õppida. Nimelt sai Michael kiiresti aru, milline on väikese preili seksuaalne orientatsioon. "Ma arvan, et ta lihtsalt tundis seda energiat ja õrritas mind samamoodi nagu ta õrritas mu vendasid, et oi, sa leidsid omale tüdruksõbra," kirjeldas Paris.

Parisi sõnul oli ta täiesti veendunud, et abiellub tulevikus tüdrukuga, kuid endalegi üllatuseks on praegu suhtes hoopis Gabriel Glenniga. "Olen suhtes olnud rohkem tüdrukute kui poistega."

Dokumentaalis jagas Paris avalikkusega ka koduvideoid, mida seni kindlalt endale on hoidnud. Nii võib kohe treileri alguses kuulda, kuidas väike Paris soovib täiskasvanuna isa jälgedesse astuda. "Ma tahan teha seda, mida sinagi... tantsida ja laulda," ütleb lapse hääl.

Noore modelli sõnul ei ole ta oma mäletusi varem jaganud, sest polnud valmis kogu maailmale oma tundeid näitama. "Teie näete last, kes on kasvanud avalikkuse silme all, aga mina polnud valmis. See polnud minu valik."