Taas on oodata üht rahvusvahelist pulmapidu. Hotelliketi pärijanna PARIS HILTIN abiellub laevandusimpeeriumi pärija PARIS LATSISega. Eesnimi pole ainus, mis armunuid ühendab — tundub, et nende teineteiseleidmises on mängus saatuse sõrm...

Paris Hilton (24) oleks võinud valida lihtsa elu. Ta oleks võinud nautida oma vanavanaisa hiigelvarandust, hõljuda peolt peole ning vältida sealjuures igasugust meediakära. Paraku muutus kõik, kui tema endine intiimsõber paiskas internetti nende seksvideo. Paris leidis end tähelepanu keskpunktist, kuid selle asemel, et peitu pugeda, haaras ta härjal sarvist.

Hotellimagnaat Conrad Hilton oleks Parise üle igal juhul uhke. «Ajudeta blondiiniks» sõimatud kaunitar on ehitanud üles omaenda impeeriumi, mis sisaldab temanimelist ööklubi, rõivamärki, juveelikollektsiooni, parfüümi ja käekotifirmat. Tagatippu on ta jõudnud kirjutada oma elust ka raamatu Confessions Of An Heiress («Pärijanna pihtimused»).

Vanavanaisa miljonite tõttu oleks Parisest niikuinii saanud kuulsus. Nüüd on ta oma kauni välimuse tõttu ka stiiliikoon, kelle pärast moekunstnikud tormi jooksevad. Paris leiab, et ilu saladus on enesekindlus. «Ükskõik milline naine ka välja ei näeks, kui ta usub endasse, on ta seksikas,» ütleb ta. Ilukirurgiast kavatseb ta siiski hoiduda. «Kui sul on ilus nägu, pole sul tähelepanu tõmbamiseks vaja hiiglaslikke võltstisse,» kõlab tema filosoofia.

Rahvusvahelise äriimpeeriumi ehitamisega Paris ei piirdu. Ta mängib tõsielusarjas Simple Life, kus ta koos Nicole Richiega püüab ellu jääda «tavaliste» ameeriklaste keskel. Seriaalis on uuel hooajal oodata suuri muutusi: Paris ja Nicole läksid hiljaaegu tülli ning viimasele otsitakse nüüd asendajat. Paris näitab end tänavu suvel ka oma esimeses laiekraanfilmis House of Wax.

Tõusuteel pole üksnes Parise karjäär. Kaunitar tunnistab, et ta on kõrvuni armunud Kreeka laevandusimpeeriumi pärijasse Paris Latsisesse. Paar kihlus hiljaaegu ja kurjad keeled sosistavad, et pulmi on oodata juba lähinädalail...

Kuidas tutuvusid oma kihlatuga, kelle nimi on samuti Paris?

Tutvusime juba teismeeas ühel peol Monacos. Ta astus mu juurde ja ütles: «Tere. Minu nimi on Paris.» Tantsisime õhtu otsa, kuid seejärel ei näinud ma teda kuni ta sünnipäevani möödunud detsembris. Ja siis ma armusin temasse.

On see tõeline armastus?

Jah.

Kas abiellute ja saate ka lapsi?

Igatahes. Tahan lapsi järgmise kahe aasta jooksul, sest mul on olnud suurepärane elu. Olen saavutanud kõik, mida olen tahtnud, ja leian, et ainult lapsed saaksid mind teha õnnelikumaks, kui ma juba olen.

Kas laste saamiseks peab olema abielus?

Kindlasti.

Mida on Paris su ellu toonud?

Ta on kõige lojaalsem mees — ja kõige armsam. Ma lihtsalt armastan teda. Ta on hea inimene. Ta on Kreekast pärit.

Kas sinust saab hea ema?

Ma armastan lapsi. Ma armastan loomi. Ma kohtlen oma koeri nagu lapsi. Mul on kolm väikest koera.

Mis on romantilisim asi, mida Paris on sulle teinud?

Ta kirjutab mulle armastuskirju ja kingib iga päev roose. Ta koduseinad on mu plakateid täis. Mulle meeldib see.

Kas vastab tõele, et Nicole Richie lahkub seriaalist Simple Life?

Ma ei taha temast rääkida. Loodan vaid, et ta on õnnelik ja terve. Neljas hooaeg tuleb vapustav. See saab olema nii lõbus.

Kas olete endiselt sõbrad?

Jah. Ei. Vabandust, ei.

Sa astud filmis House of Wax nüüd ka kinolinale. Kuidas oli filmis mängida?

See oli hämmastav kogemus. Saime tervelt kolm kuud Austraalias olla. Esimesel päeva tundsin hirmu, sest olin filmivõtetel esimest korda. Aga edasi harjusin ära.

Sinu tegelaskuju on väga seksikas...

Nad vajasid seksikat tüüpi, sest igas filmis on üks seksikas tegelane. Mängisin tüdrukut, kel on väike striptiisistseen — selline kuluks ära igasse filmi. Mul oli heameel seda teha.

Kas avalikkus on sinust valesti aru saanud?

Kõige suurem vale on see, et ma ei tee tööd. Ma töötan kõvasti — rohkem kui keegi teine. Just saabusin Tokyost, kus käisin oma lõhna ja riideid ja kotte esitlemas.

Kas tahaksid inimestele selgeks teha, et sa ei ole rumal blondiin?

Mõnikord ma teesklen, et olen, sest siis ma näen inimesi paremini läbi. Inimesed arvavad, et ma ei saa aru, mida nad teevad, ja ütlevad rohkem, kui nad muidu ütleksid.

Kuidas on sul õnnestunud endale karjäär rajada?

Mu perekond on mulle alati õpetanud, et tuleb olla töökas ja teha midagi ise. Ma ei tahtnud olla üks neist seltskonnadaamidest, kes istub kodus, käib pidudel, abiellub kellegagi ja ongi kõik. Tahtsin ajada oma asja, osta, mida tahan, ja teha, mida tahan.

Kas unistad anonüümsusest?

Jaapanis oli mul parukas, päikeseprillid ja SARSi-mask — ja see toimis täielikult! Paraku ei saanud ma hingata. Las Vegases kannan ma alati kräsupeaparukat ja päikeseprille. Ma näen seal täiega hull välja.

Kas on mõnus olla tundmatu?

Lõbus on küll, sest saab ringi käia ja šopata. Ma armastan oma fänne ja käitun kenasti kõigiga, kes mind kõnetavad. Lasen end alati pildistada ja annan autogramme. Aga mõnikord, kui tahan lihtsalt sööma või šoppama minna, on see väsitav.