"Mad Maxi" staar Tom Hardy Londonis asuv häärber vajab põhjalikke parandustöid. Laupäeva öösel sõitis juhitavuse kaotanud sõiduk läbi rauast turvavärava ja kihutas seejärel puruks maja piirdeseina. Õnnetuse hetkel magas Hardy koos oma abikaasaga magamistoas.

42-aastane Tom Hardy ja tema 37-aastane abikaasa Charlotte Riley olid värava kaotusest šokeeritud, sest tegemist pole esimese tungimisega kuulsuste paari eludesse. Nimelt soovivad Hardy ja Riley kolida linnast välja maale, et põgeneda varitseja eest, kelle jaoks kuulsused on muutunud kinnisideeks. Seega võis auto saabumine vastu maja seina olla üpris ehmatav.

"Oli väga palju lärmi ja segadust," meenutab juhtunut Hardy naaber. Paraku oli tegemist siiski liiklusõnnetusega. "Tom ja Charlotte pole kindlasti juhtunu üle õnnelikud, sest kahjud on üpris ulatuslikud ning nende privaatne elu on nüüd kõigi jaoks näha. Ma rääkisin Charlottega ning tema meelest oli tegemist harilike lõbusõitjatega," räägib naaber.

Ehitajad parandavad endiselt häärberi kahjusid. Raudaia väravapostist sõideti täielikult üle ning maja piirdeseina sees haigutas auk, mis praeguseks on kinni kaetud.

Privaatsus on filmistaaride tõesti väga oluline. Näiteks möödunud aastal hoiatas Hardy, et kavatseb läbi peksta kõik inimesed, kes teevad fotosid tema lastest - 10aastasest Louisest või 11kuusest Forestist.