Selle suve suurim rannafestival, 14. juulil Pärnu rannas toimuv Monster Music Festival pakub külastajatele kuuma suve naudingud spordimõnust silmailuni ning toob publikuni tänapäeva klubimuusika suurnimed Chicane (UK), Basto (Belgia), Olav Basoski (Holland) ja Bert on Beats (Eesti).


Monster Music Festivali peakorraldaja Tanel Sammu sõnul algab ainulaadne meelelahutuspäev Pärnu rannas rannaspordivõistlustega  rannajalgpallis, rannavõrkpallis ja footvolley’is, mille järel muutub Pärnu rannaliiv Eesti suurimaks tantsupõrandaks. Festivali raames saab kroonitud ka Eesti suveprintsess ehk Kroonika Suvetüdruk - ilusad neiud saavad au ja kuulsuse ja publik puhtalt silmailu.

„Tegu on esmakordse sündmusega Eesti muusikafestivalide ajaloos, mis annab välja traditsioonilise Ibiza rannapeo mõõdu. Pärnu rand ongi meie oma Ibiza, ning läbi põhjaliku ettevalmistuse, kindlate koostööpartnerite ja maailmakuulsate artistide saame lubada suve parimat ja kvaliteetseimat rannafestivali, millest loodetavasti sünnib iga-aastane traditsioon,“ ütles Samm.

Monster Music Festivali peaesineja on Ibiza pidude jumal ja kuningas Chicane. Chicane aka „God of the Ibiza Anthem“ on live bänd, mille ninameheks rohkem kui 15 aastat tegutsenud Inglismaalt pärit produtsent Nick Bracegirdle. Tema lapsepõlv möödus Hispaanias, Ibizal, mistõttu leiab Chicane’i produtseeritavast muusikat ohtralt mereranna mõjutusi. Chicane oli kohal, kui Ibiza saavutas peoparadiisina turistide hulgas maailmakuulsuse. Paljude jaoks seostuvadki Ibiza parimad peod just nimelt tema suurimate hittidega. Chicane’i singel ’Saltwater’ jõudis esikohale viies tähtsaimas Suurbritannia tantsumuusika edetabelis ja tema koostöös Bryan Adamsiga sündinud megahitt ’Don’t Give Up’ on tuntud kui üks parimatest koostööprojektidest tantsumuusika ajaloos.

Chicane’i esinemisi rikastab täiskooseisus live bänd, mis sisaldab vokalisti, kitarristi, trummarit ning artisti ennast klahvpillimängijate taga. Pärnu rannas esinebki Chicane live kooseisus oma võrratu elava show’ga, mis on tuntud ülemaailma kui parim „Ibiza eksport“.

Belglase Basto võidukäik suure publiku seas jaoks algas looga ’Gregory's Theme’, mis oli kirjutatud populaarse teleseriaali “House” jaoks. Basto esindab Pärnu rannafestivalil värskete ja säravate staaride kategooriat.

Festivali pilet maksab eelmüügist 20 eurot, õpilastele ja tudengitele 18 eurot. Monster Music Festival 2012 piletid on müügil Piletilevis.