Kompvekmees INDREK LUUKAS (40) on enesele lõpuks väärilise iluduse leidnud, kelleks on kuulus kohtunik MERLE PARTS (40) - nii pajatab Tallinna klubiringkond!


Kompvekmees Indrek Luukas (40) on enesele lõpuks väärilise iluduse leidnud, kelleks on kuulus kohtunik Merle Parts (40) - nii pajatab Tallinna klubiringkond!
Kahtlus, et vallaline ärimees, kadunud suurärimehe Aadu Luukase poeg Indrek on soojas suhtes Merle Partsiga (40), sai hoogu, kui kõnealused saabusid nädalavahetusel kahekesi pidutsema klubisse Bonnie & Clyde.
«See, et kahekesi sinna edasi sattusime pärast üht üritust, on üks suur juhus,» selgitab Merle, kes on abielus kaitsepolitsei endise direktori ja skandaalse ärimehe Priit Tikerpega.
Jutud ööklubihunt Luukase ja praegu pereema ametile keskenduva Partsi tundeist lahvatasid suvel, kui Parts sõitis Luukasele tema Hispaania villasse külla.
«Abikaasaga koos!» rõhutab Merle. «Tema on meie perekonnatuttav, mu abikaasa hea sõber.» Kõmuveski tiivikute vahele viskab Merle omalt poolt teadaande: «Meie vahel ei valitse mingeid suhteid. Mingit uut armastust ei ole mu elus, ei midagi skandaalset ega põnevat!»
Muidugi, ja alati võivad ju ka peretuttavad teineteisel armsalt käest kinni hoida, nagu Merle ja Indrek Bonnie & Clyde`is...