Ajakiri InTouch on kustutanud oma veebilehelt artikli, mis paljastas, et PATRICK DEMPSEY abielu purunes, kuna tal oli «Grey anatoomia» võtetel armulugu noore praktikandiga, ja sellepärast sai ta ka sarjast kinga. 

Artiklist selgub, et nii Ellen Pompeo'le (kes on Dempsey eksabikaasa Jillian Finki hea sõbranna) kui ka Shonda Rhymesile käis Dempsey afäär närvidele, ja nad lasid tema tegelaskuju «tappa», kuigi Dempsey'l oli lepingu järgi veel aasta töötada jäänud.

Kõmuportaal Radar teatab, et enne Dempsey vallandamist viidi praktikant üle Shonda Rhymesi kontorisse ja Dempsey saadeti sundpuhkusele. Kui Dempsey tööle naasis, jätkusid hilinemised ja sõnade sassiajamised. Rhymesil sai kõrini. «Shondal ei jäänud muud üle kui ta vallandada,» räägib allikas. «Kõigile oli selge, et ta magab selle tüdrukuga. Patrick istus oma vagunelamus ja keeldus sealt väljumast. Ta kaebas, et talle ei meeldi stsenaarium, mida talle kirjutatakse, ja et tema tegelaskuju ei saa piisavalt ekraaniaega.»

Dempsey esindaja nimetab InTouchi ja Radari lugusid «valedeks». Kui see siiski tõsi on, on Shonda Rhymes ja teised õelutsejad ilmselgelt eksinud. Seriaali väntamise asemel oleksid nad pidanud filmima kõike seda, mis toimus kaamera taga. See on palju mahlakam kui sari ise.