Soome kõmuväljaanne Seiska andmete kohaselt pole Nykänen soojal maal kainet päeva näinudki ning mehe turnee möödub vaid pudelipõhja silmitsedes. Pärast reedest kontserti suunduti lõbusa seltskonnaga Harri-nimelisse baari järelpeole, kust endine sportlane leidsid endale koheselt ka uue silmarõõmu.

Pealtnägijate sõnul köitis mehe tähelepanu heledapäine eestlanna, kes terve õhtu Matti süles veetis ning selle tõestuseks on Seiskal ette näidata ka patune kaader.

Pildist võib järeldada, et möödunud sügisel liikvele läinud sahinad vastava tõele ning Nykäneni abielu kohal hõljuvad tõesti murepilved. Kroonika kirjutas toona, et kuigi 2015. aasta suvel tähistas täna laulmisega leiba teeniv legendaarne suusahüppaja oma viimase abikaasa Piiaga esimest pulma-aastapäeva, on naisel pinnuks silmas Nykäneni õllelembus. Tüli olevat lausa nii suuri tuure võtnud, et Piia kupatas Matti toast minema, garaaži elama!

Matti on küll selliseid kuuldusi eitanud, kuid ilmselt peab ta pärast põhjanaabrite paparatso fotojäädvustust päriselt garaaži elama kolima.