69aastane McCartney ja 51-aastane Shevell registreerivad oma abielu Londoni Maryleboni kontoris, kus õnnistati ka muusiku esimene abielu Linda Eastman-McCartneyga, vahendab the Sun.

Paul tegi endast 18 aastat nooremale Nancyle abieluettepaneku tänavu aprillis, kinkides talle 650 000dollarilise kihlasõrmuse. 

Paul McCartney esimene abikaasa suri 1998. aastal 56 aasta vanuses rinnavähki. On teada, et nende lapsed, tütred - Heather (Linda McCartney laps, kelle Paul adopteeris), moekunstnik Stella, fotograaf Mary, ja muusikust poeg James on andnud oma õnnistuse isa abielule Nancy Shevelliga.

2002. aastal sõlmitud abielu endise aktimodelli ja jalaproteesi kandva Heather Millsiga lõppes 2008. aastal skandaalse ja kalli lahutusprotsessi saatel. Nimelt oli Paul McCartney vanamoeline mees, kes ei soovinud abiellumise eel varalepingut.

Eduka transpordifirma asepresidendil Nancy Shevellil on seljataga abielu tippadvokaat Bruce Blakemaniga. Neil on poeg Arlen.

Nancy Shevelli kui pärijanna potentsiaalset varandust hinnatakse 250 miljonile naelale.

Maailma ühe edukama muusiku Paul McCartney varandus on olnud räsitud majanduskriisist ja abielulahutusest, sel aastal hinnatakse tema rikkust 175 miljoni naelale.