Ka Oberschneideri Inglismaal elav indialastest äripartner Kuldip Singh Dhillon viljeleb polot. Ja seda samas klubis briti kõrgklassiga. Aastal 1975 liitus Dhillon Cirenster Park Polo klubiga, mille liikmed on ka Walesi prints Charles ja tema kaks poega. Dhillonil on poeg Satnam, kes aitab isa juhtida tema kinnisvaraimpeeriumi. Satnami firma silti kohtab ka Narva maanteel, Sampo panga kõrval büroohoones.

Prints Charles on oma polokaaslast 2009. aastal naljatades kutsunud hüüdnimega Sooty, mis tähendab emakeeli nõgine. See tõi meedias printsile päris palju halvakspanevat kriitikat.

Sel teisipäeval sõlmiti Inglise india ärimeeste ja Paul Oberschneideri vahel tehing, mille käigus Oberschneider pööras rahaks oma omandi Sadama Rimi kinnisvaras, Tondi Selveris, Lasnamäe Centrumis, Mustakivi Prismas Tallinnas ning Maxima XXX Pärnus. Juba varem oli Oberschneider müünud soomlastele oma kinnisvarafirma Ober-Haus, kõigest viis päeva enne kinnisvarakriisi algust, nagu ta märgib tänases Eesti Ekspressis! Samuti ka hotellid Pühavaimu Schlössle ning St. Petersbourgh Rataskaevu tänaval.

Seega on mees teeninud vähemalt sama palju raha kui eks-peaminister Tiit Vähi perekond Silmeti edasimüügiga.

Saadud rahaga ongi Obershneider soetanud polohobuste kasvatuse Argentiinas, hästivalvatud villade rajoonis 20 minuti autosõidu kaugusel Buenos Airesest. Argentiina suurima ajalehe Nacional omanikult ostetud basseiniga villa on koduks ka Pauli perele : naisele Marlenele ning äsja kooliealiseks saanud pojale. "Mu naine on kõige olulisem inimene minu elus, minu suur motiveerija," ütleb Oberschneider.

Eestiga seob Äride Õnnelikku Ajastajat veel ainult paar restorani, näiteks Kikka kõrts Norde Centrumis.

Krister Kivi küsimusele Eesti Ekspressis, kas Paul ei peaks oma hotelle hispaania omanikelt nüüd poole hinnaga tagasi ostma (sest peale hotellide müümist tekkis Tallinna hotelliturul tohutu ülepakkumine), vastab Oberschneider: "Võimalik, kuid see osa minu elust on läbi. Olen 19 aastat kinnisvaraäri ajanud ja see ei eruta mind enam."