Tema teekond kurikuulsusse sai alguse Boomtown Ratsi limusiini tagapingilt, mida ta jagas grupi esilaulja Bob Geldofiga. Paari tormiline abielu kestis 10 aastat, mille jooksul Paula tõusis juhtivaks teletäheks.

Paula oli Suurbritannia armastatuim "paha tüdruk": ta juhtis Channel 4 rokkmuusikasaadet The Tube ja hiljem Big Breakfasti.

Paulal ja Bobil oli kolm last — Fifi Trixibelle (17), Peaches (10) ja Pixie (7). Paari abielu katkes 1996. aastal.

Paula lapsepõlv oli vähemalt niisama värvikas ja traagiline kui ta hilisem armu- ja seksielu. Enamuse elust oli Paula arvamusel, et ta isa on ekstsentriline televisiooni usustaar Jess "Piiskop" Yates. Ta oli kõigest viiene, kui ta ema läks Jessest lahku ja Paula saadeti internaatkooli.

14-aastasena oli ta sina peal seksi ja uimastitega ning 19- aastaselt poseeris ta Playboyle.

Kahe aasta eest, kui ta oli veel sügavas masenduses armastatud Michael Hutchence’i surmast, avastas Paula, et kogu ta elu oli olnud vale. DNA proov näitas, et ta tegelik isa oli Opportunity Knocks saatejuht Hughie Green.

Elu viimastel aastatel üritas Paula turgutada oma ego terve rea noorte armukestega. Kolme viimast armukest — sealhulgas 20.aastast aristookraati Samuel Robinson-Horleyt kohtas ta narkoravil olles.

Sõprade sõnul igatses Paula tegelikult tarka ja mõistvat isa võrdkuju. "Michael oli tark mees. Samuti Bob. Paula vajas hädasti filosoofilist hingekaaslast," ütles üks sõber MegaStarile.

Hiljuti jäi Paula ilma 70.000-naelase aastapalgaga toimetajakohast ajakirja OK! juures. Möödunud aastal kukkus ta oma maja trepil kokku ning kord üritas ta võõra lapsega koju kõndida. Eemaletõukava käitumise tõttu visati ta välja ka Madonna filmi "The Next Best Thing" esilinastuselt.

"Õnneks kuulun ma põlvkonda, mis ei hooli p****tki sellest, et nad on 40," on ta kunagi öelnud. Kaugemale elu põletav Paula kahjuks ei jõudnudki.