2005. aastal andis Bill Cosby vande all tunnistusi selle kohta, kuidas ta ostis depressanti nimega Quaalude kavatsusega anda seda naistele, kellega ta seksida kavatses. Kohtusse kaebas ta Andrea Constand, kes süüdistas teda selles, milles pool maailma on teda juba süüdistanud – enda uimastamises ja ründamises oma Philadelphia kodus kavatsusega teda vägistada. Quaalude on ravim, millest rääkis oma raamatus Hugh Hefneri endine armuke Holly Madison, kelle sõnul nimetas Hefner seda «reieavajaks». Cosby tunnistas 2005. aastal, et ta andis Andrea'le kolm ja pool Benadryli tabletti, kuna naine väitis, et ta on stressis.

Uudisteagentuur AP suutis Pannsylvania kohtult 2005. aastal toimunud protsessi dokumendid kätte saada ja neist selgub, et Cosby ostis 70ndatel retseptiravimit Quaalude seitsmel korral. Constandi advokaat küsis temalt, kas tal oli seda ravimit ka 90ndatel, kui see oli juba keelatud ravimite nimekirjas, ja kas ta andis seda naistele nende teadmata – kuid Cosby advokaat keelas tal nendele küsimustele vastata. Cosby tunnistas, et 70ndatel plaanis ta ravimit pakkuda naistele, kellega ta seksida kavatses. Kaks naist, kes kohtuprotsessil osalesid, tunnistasid, et nad tarvitasid teadlikult Cosby seltskonnas Quaalude'i.

Cosby ja Constandi kohtuasi lahendati lõpuks väljaspool kohut – naine sai Cosby'lt teadmata suurusega rahasumma. Kohtudokumentidest selgub, et Cosby lasi oma agendil raha saata ka ühele teisele süüdistajale. See imelik vilin, mida te praegu oma kõrvus kuulete, tuleb arvukate Cosby-kaitsjate huulilt, kes pöidlaid keerutades lakke vaatavad.

Kuid mis värk selle Quaalude'iga on? Kui reieavaja on 90ndatest saadik keelatud, peab kusagil olema koht, kust seda ikka veel saab. Politseil oleks viimane aeg läbi otsida Playboy häärberi hämarad nurgatagused.

Bill Cosby abikaasa ja mänedžer Camille Cosby on otsustanud koos selle laevaga põhja minna – tema sõnul on Bill peaaegu 50 naise vägistamissüüdistusega silmitsi seistes «tõeline ohver», sest kõik need naised lasid end meeleldi uimastada ja seksisid Billiga vabatahtlikult. Seega pole Bill tema arvates mitte vägistaja, vaid tavaline «lits mees».

«Camille ei usu, et Bill uimastas ja seksis nende naistega vastu nende tahtmist,» räägib üks Cosby meeskonna töötaja New York Timesile. «Ta on petmistest teadlik, kuid ta ei usu, et tema abikaasa on vägistaja. Ta on uhke ja väärikas, kuid jonnakas naine. Võib öelda, et ta toetab oma abikaasat, kuid tegelikult, mida rohkem inimesi tunnistab Billi vastu, seda rohkem näeb ta selles rünnakut oma tööle Billi mänedžerina.»

Camille’il oli hiljaaegu kohtumine oma nõustajate ja PR-spetsialistidega, kellele ta ütles: «Nad teevad temast nii halva mehe, täieliku peletise.» Camille vajab Olivia Pope’i abi, kui ta tahab oma mehe sellest terve nahaga välja tuua.