Riitta avas esmaspäeval oma pangakonto ja kuigi ta teadis, et on üüratu summa võitnud, siis üllatas oma kontoseisu nägemine ta siiski sõnatuks, vahendab Ilta-Sanomat.

Naine tunnistas, et ei uskunud oma võitu enne kui raha reaalselt oma kontol nägi. "Ma lihtsalt vaatasin oma arvutit. Nüüd on see reaalne," meenutas pururikkaks saanud naine esimesi emotsioone. Hommikul oli võitjat õnnitlenud ka tema poeg, kuid naine naerab, et soovitas lapsel õnnitlustega veel oodata kuni raha reaalselt ka olemas on.

Nüüdseks on Riitta elu kui unenägu. Ei tasu mainidagi, et selline summa mõjutab naist terve tema ülejäänud elu.

Kolme lapse ema on küll ammu pensionil, kuid vaid arvete maksmiseks on ta seni pidanud osalise koormusega tööl käimist jätkama. Kuigi algselt mõtles Riitta, et jätkab toredate töökaaslaste tõttu ka töötamist, siis nüüdseks on ta oma meelt muutnud.

"Jah, nüüd ma loobun. Lasen noorematel koristamisega jätkata. Olen juba võtmed ja kõik ära andnud. Jätan vaid veel töökaaslastega hüvasti."

Riitta elab üksi Siilinjärvi kesklinnas väikses kortermajas. Kolmandal korrusel elava vanaproua majas ei ole lifti, mistõttu on naine kaalunud ka kodu vahetamist millegi mugavama vastu.

"Nüüd saan minna liftiga või terrassiga majja, kuhugi esimesele korrusele."

Võitja kinnitab, et ei soovi nii suure summaga rutakaid otsuseid teha ning on juba kohalikus pangas ka kohtumise paika pannud.

"Maksan oma võla ära ja siis rahunen mõneks ajaks. Ma veel mõtlen, mida teen, mul ei ole kuhugi kiiret."

Riitta poeg ja tütar elavad lähedal ning on ema õnne üle väga rõõmsad.

"Helistasin pojale umbes kuu tagasi ja küsisin, et kas selline asi on võimalik. Ta vaatas Google'isse ja sai teada, et jah ma tõesti olen võitnud." Naine meenutab, et tütrega nii libedalt ei läinud. "Tütrele pidin rääkima mitu korda. Ta ütles oma abikaasale, et ema on vist segi läinud."

Ühe asja on miljonär siiski juba ostnud. Riitta läks ja tellis omale uhiuue auto.

"Enne oli mul Toyota Aygo, selline väike auto. Nüüd võtsin Toyota Yarise! See on hübriid ja pean veel õppima, kuidas ilma käigukangita sõita."

Naine on terve elu olnud pigem madala sissetulekuga ning unistanud vaid uue auto ostmisest. Poodlemine pole talle pähegi tulnud.

"Ma ei tea, kas üldse kunagi õpin ära, et poes hindu vaatama ei pea. Paen alles harjuma rahaga elama, seega alguses võib raskusi tulla."