«Vahel on mul tunne, et otsaesine juba veritseb, aga seinas on ikka kõigest väike pragu,» kirjeldab TANJA MIHHAILOVA, lavanimega JZ BELLE oma lootusetust Eestis artistina läbi lüüa.


Tanja (23) tuleb intervjuule «Terevisioonist», pirukad kaasas. Vabandab, et pole veel hommikust süüa jõudnud. «Ärkasin pool kuus, et Jürist ainsa varahommikuse marsa peale jõuda. Siis tegin aega parajaks ja jalutasin tund aega telemaja ümber ringi.»

Ja mõistagi on vene naise hing mõelnud ka ajakirjaniku tühja kõhu peale… Muidugi, kui muusikali «Fame» esietendusepeol oli Tanja üks väheseid, kes oma lemmikutele trupist vanade heade teatripidude vaimus kingitused tegi. «Kinkis meile 80ndate stiiliga sobivad jõuluehted ehk diskopallid!» kiidab palju näinud kolleeg Ülle Lichtfeldt.

«Fame’is» säras Tanja oma esimeses peaosas. Suuresti rääkis see New Yorgi tähtede kooli lugu ka meie noortest lavalepürgijatest endist: lootusest täheks saada ja hirmust, et ei suudeta läbi lüüa. Kas tunneb Tanja, et ta on oma eesmärgile nüüd lähemal?

Lähemalt 5. detsembri Kroonikast