Kuningliku pere liige sattus hiljuti nimelt briti ja maailma meedia tähelepanu alla, kui tema sõber Jeffrey Epstein pedofiiliasüüdistusega kõigepealt eeluurimisvanglasse viidi ning hiljem seal end võimude sõnul üles poos, kirjutab Daily Mail.

Yorki hertsog oli veetnud kaks nädalat Hispaanias golfi mängides - just ajal, mil Epsteini väidetavad ohvrid andsid USA kohtus tunnistusi. Üks neist soovitas prints Andrew'l "tulla minevikuga lagedale". Süüdistuste järgi oli prints Andrew aastaid tagasi kolm korda seksuaalvahekorras 17-aastase Virginia Robertsiga, kes on nüüd 36-aastane kolme lapse ema Virginia Roberts Giuffre.

Mees süüdustusi omaks ei võta ning nimetab neid "kategooriliselt valedeks". Andrew sõbrad aga leiavad, et tegemist on "nõiajahiga".

Täna ilmus Andrew taas avalikkuse ette Dartmouthis, kus ta on Devoni regati patroon. See oli tema esimene avalik ülesastumine pärast Epsteini vanglasse viimist. Väidetavalt konsulteeris Andrew ka oma suhtekorraldajatega, kuidas "kriisist" rääkida nii, et suuremat skandaali vältida.

Prints Andrew

Virginia Roberts Giuffre on rääkinud, et töötas 15-aastaselt praeguse USA presidendi Donald Trumpi Florida golfikuurordis Mar-a-Lagos, kui teda kõnetas Briti seltskonnategelane Ghislaine Maxwell ja palus tal edastada sõnumi Epsteinile. Sellest saab lähemalt lugeda siit.