Oja sattus ise eelmise aasta suve lõpus skandaali keskmesse, kui juhtis purjus peaga autot ja sõitis maha mitmeid liiklusmärke, mees vahistati ja ta sai kohtult ka karistuse. Oja sõnas andestamisest rääkides, et ta ei mõtle selle peale, kas ühiskond on talle andestanud või mitte.

"See on minu asi, puhtalt minu asi. Ma leian, et sellised teod on inimese isiklikud asjad. Samuti nende, kes isiklikult on saanud sellest puudutatud," sõnas Oja ja ütles, et andestamise mõõdupuuks on see, kas tema esinemisi soovitakse või mitte. "Seni on soovitud, varsti võib-olla ei soovita."

Ojasoo teemat kommenteerides leidis näitleja, et viimasel ajal on ühiskonnas probleemiks terve mõistuse taandumine. "Õudne jauramine käib. Inimesed ei teagi, aina segasemaks minnakse. Kaikad püsi ja aina kolakad käivad, aga ise ollakse inglid," rääkis Oja.

Mehe jaoks jääb segaseks see, kus olid Ojasoo kritiseerijad varem. "Kas nad ei ole eluga kursis? Tuleb eluga kursis olla, juba siis kui määratakse. Kus nad siis olid, kas magasid? Masinad on käima pandud, inimesed teevad eeltööd. Kuu on jäänud, siin ei olegi enam midagi," lisas ta.