Loodus tühja kohta ei salli. Vaidluste tõttu maja haldajaga juba pool aastat tagasi Sauna tänaval suletud geibaar Angel saab järglase.

Angeli omanikeringi kuulunud meelelahutusärimees Peeter Rebane (37) avab uue homoklubi väidetavalt kino Sõprus majas, Lounge Kaheksa ruumides!

«Me tunneme, et pärast Angeli sulgemist on Tallinnas tugev puudus sellise vabameelse, toreda ja laheda koha osas,» räägib Rebane, kes ei ole kunagi varjanud oma orientatsiooni ja seda, et ta elab koos koreograaf Märt Aguga (30).

«Ma usun, et üks asi, mida me oskame hästi, on meelelahutus, ning plaanimegi teha uut kohta, mis tsipa Angeli stiilis, kuid mis oleks veelgi coolim ja seksikam.»

Peeter tunnistab lõbustatult, et Kroonikal on igasugust huvitavat infot, kuid kas klubi tuleb praeguse Lounge Kaheksa ruumidesse, seda ta veel ei kinnita. Koha lubab ta avalikustada paari nädala pärast, kui on paigas ka klubi nimi, selle avada aga juba veebruari lõpus, märtsi alguses.

Kui geibaar tuleks Vana-Posti tänavale Lounge Kaheksa asemele, etenduks seal peagi tõeline West Side Story — enam-vähem üle tee paikneb legendaarne tõsiste meeste koht Valli baar ja pea need sõnasõjad seal ei lahvata...