Suletud portaali Toptop.ee «Alasti uudiste» täht Tõehetke-Lilit (21) on vahetanud oma üürikorteri odavama vastu. Toptop.ee suuromanik Andres Peets aga ristis portaali rahastanud firma Tamsi Meediaks ning kolis selle millegipärast metsade ja soode taha Tamsi valda!

Kohtuteed Toptop.ee ühe suuromaniku Andres Peetsi (48) ja vähemusosalusega Ingrid Tähismaa (40) vastu Lilit Kaaret ette võtta ei kavatse. Novembris alustanud meelelahutusportaal otsustas lõpetada, sest seis reklaamiturul on muutnud portaali arendamise mõttetuks.
«Vaata Eesti Panga majandusprognoosi! Meie ärimudel ei toimi majanduslanguse tingimustes,» nendib Peets. «Internetis jätkub reklaamiraha vaid esiviisikusse kuuluvatele portaalidele. Aasta tagasi olime konservatiivsed optimistid, täna enam mitte. Tulude poolt pole võimalik planeerida.»
TopTop.ee`d omanud Trust Media Eesti AS nime muutis Peets ümber Tamsi Meedia AS`iks. Kas just sellepärast, aga ainuüksi firma maksuvõlad ulatuvad 258 000 kroonini! Maksmata on ka töötajate palgad.
«See kõik oleks üks pikem jutt,» tõdeb Peets nukralt, kommenteerimata seda, miks muudeti firma nime ning viidi tegevus üle Kaiu valda Tamsi külla.